📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Nie, nie oglądam TV!!!
Za to oglądasz głupie reklamy telewizyjne w internecie. Co jest gorsze?
Dobra to może byc książka, albo muzyka. Reklamy są chujowe.
XasakkuX napisał/a:
Nie, nie oglądam TV!!!
Nie wierze, że znasz tą i inne "dobre" reklamy Heyah bo widziałeś ją na internecie ...
Toć to jest tak chujowe że aż głupie :o
Cytat:
Nie, nie oglądam TV!!!
a jak będziesz oglądać to co, będziesz z tego powodu jakiś jebnięty czy co ?
Reklamy Heyah są jedyne, które mi się podobają (jeszcze stare reklamy Frugo i telewizorów Bravia).
:mysle:
Jedyna rzecz jaka pozostała w heyah fajna to reklamy, bo to co teraz oferują to pozostaje spierdzielać gdzie pieprz rośnie... W heyah numer miałem od kiedy dostałem swój pierwszy monofoniczny telefon, a teraz dziękuje bardzo - opłaty za sprawdzenie stanu konta, przedłużanie ważności numeru to jakiś żart... itd. - na dniach przenoszę się do play.
Ja miałem już dość uciekających pieniędzy z konta heyah. Numer obecny miałem od 2009r. Tak kurwa dbają o klienta, że musiałem co chwilę bazgrać maila, by odzyskać pieniądze, które znikały tajemniczo z konta. Przeniosłem numer i póki co zadowolony jestem. Heyah zeszła na psy, że szkoda gadać. Myślę, że to przez zassanie Ery przez T-Mobile.
AmorPatriae napisał/a:
Dobra to może byc książka, albo muzyka. Reklamy są chujowe.
no co ty, jak tu ostatnio zobaczyłem reklamę frugo to prawie się posikałem trafiają się też perełki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów