18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Qmak86 2013-05-22, 21:35 4
przyznam, że jest bezbłędna
Zgłoś
Roszp 2013-05-22, 22:27 6
Cytat:

Nie, nie oglądam TV!!!

Za to oglądasz głupie reklamy telewizyjne w internecie. Co jest gorsze?
Zgłoś
AmorPatriae 2013-05-22, 22:50 28
Dobra to może byc książka, albo muzyka. Reklamy są chujowe.
Zgłoś
Aju86 2013-05-22, 22:51 15
Ja pierdolę..

Never Tap Out
Zgłoś
Mayki 2013-05-22, 22:53
XasakkuX napisał/a:

Nie, nie oglądam TV!!!

Nie wierze, że znasz tą i inne "dobre" reklamy Heyah bo widziałeś ją na internecie ...
Zgłoś
SuperWiater 2013-05-22, 22:53 2
Toć to jest tak chujowe że aż głupie :o
Zgłoś
Samudaripen 2013-05-22, 22:55 6
Cytat:

Nie, nie oglądam TV!!!

a jak będziesz oglądać to co, będziesz z tego powodu jakiś jebnięty czy co ?
Zgłoś
robert357 2013-05-22, 22:55
Reklamy Heyah są jedyne, które mi się podobają (jeszcze stare reklamy Frugo i telewizorów Bravia).

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
pinio09 2013-05-22, 23:01 1
Jedyna rzecz jaka pozostała w heyah fajna to reklamy, bo to co teraz oferują to pozostaje spierdzielać gdzie pieprz rośnie... W heyah numer miałem od kiedy dostałem swój pierwszy monofoniczny telefon, a teraz dziękuje bardzo - opłaty za sprawdzenie stanu konta, przedłużanie ważności numeru to jakiś żart... itd. - na dniach przenoszę się do play.
Zgłoś
Undead 2013-05-22, 23:04
To jakiś utwór czy losowe riffy?

Pamparampam.
Zgłoś
jankol 2013-05-23, 1:59
Ja miałem już dość uciekających pieniędzy z konta heyah. Numer obecny miałem od 2009r. Tak kurwa dbają o klienta, że musiałem co chwilę bazgrać maila, by odzyskać pieniądze, które znikały tajemniczo z konta. Przeniosłem numer i póki co zadowolony jestem. Heyah zeszła na psy, że szkoda gadać. Myślę, że to przez zassanie Ery przez T-Mobile.
Zgłoś
pkh 2013-05-23, 2:00
Dobra to jest reklama NjuMobile z tym ograniczonym internetem
Zgłoś
4u_nabuchodonozor 2013-05-23, 3:20 1
AmorPatriae napisał/a:

Dobra to może byc książka, albo muzyka. Reklamy są chujowe.

no co ty, jak tu ostatnio zobaczyłem reklamę frugo to prawie się posikałem trafiają się też perełki

3 znaki
Zgłoś
greene 2013-05-23, 8:12 1
4u_nabuchodonozor napisał/a:

no co ty, jak tu ostatnio zobaczyłem reklamę frugo to prawie się posikałem trafiają się też perełki

Śmiałeś sie z reklamy frugo i mało się nie posikałeś? Do szkoły kurwa!

Vanitas vanitatum et omnia chuj ci w dupe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów