Reklama Volkswagena ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
czy produceni takich reklam przed przystąpieniem do zawodu mieli jakies testy?
haha,boska reklama
szkoda, ze występują tam jebane, śmierdzące sznyclem szkopy...
z 2 strony, skąd te skurwysyny przywiozły ładną dziewczynę...
Swoje odczucia na temat tej "reklamy" wyrazilem w topicu: sadistic.pl/bezbledna-reklama-mercedesa-vt42261,15.htm
Fenus napisał/a:
szkoda, ze występują tam jebane, śmierdzące sznyclem szkopy...
Pkt 6 regulaminu.
Fenus napisał/a:
skąd te skurwysyny przywiozły ładną dziewczynę...
Skoro uważasz że Niemki są brzydkie to chyba żadnej nie widziałeś..
Internetowe dziecko z opinią kreowaną przez demotywatory.
(Nie twierdze że wszystkie Niemki to piękności, ale nastolatki z Niemiec są naprawde ładne, - Nie nie chodziło mi o Billa z Tokio Hotel.)
mcmt masz zupełną i 100% racje
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
5.3. Osoba stwierdzająca naruszenia swoich praw (np. do wizerunku, autorskich), bądź prawa RP powinna to zgłosić Administracji lub Moderatorowi.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów