Dość ciekawa reklama microsoftu z udziałem najbardziej znanych marek które zajmują się produkcją telefonów dotykowych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dość ciekawa reklama microsoftu z udziałem najbardziej znanych marek które zajmują się produkcją telefonów dotykowych.
@Cirion: Ale coś Ty. Mnie też to jebie jaki kto ma telefon. To tak samo jak z ciuchami. Biały t-shirt 15 zł, a z logiem znanej marki choćby 100 zł. Tak tylko napisałem żeby zobaczyć fanbojów Jabłka
Boże... Miałem ten ból dupy promować Nokię Lumia 510, 610 i 700.
Kurwa badziew jakich mało. Ściągać z neta opcję "ustawienia sieci" bo twój fon tego nie ma wgranego systemowo? WTF?
nie mówię już o tym że poblokowane przesyłanie danych przez Bluetooth "W imię ochrony danych osobowych i zapobieganiu piractwa" Ja pierdole...
nie dziwie się że sie nie biją. Przegrali by po strzale od Samsunga Galaxy mini 2. Więcej może niż to gówno. a aktywacja kurwa paniska za 360 zł a Andek na podobnych parametrach za złotówke w miksie na tej samej taryfie 39,90
Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Kurwa badziew jakich mało. Ściągać z neta opcję "ustawienia sieci" bo twój fon tego nie ma wgranego systemowo? WTF?
nie mówię już o tym że poblokowane przesyłanie danych przez Bluetooth "W imię ochrony danych osobowych i zapobieganiu piractwa" Ja pierdole...
nie dziwie się że sie nie biją. Przegrali by po strzale od Samsunga Galaxy mini 2. Więcej może niż to gówno. a aktywacja kurwa paniska za 360 zł a Andek na podobnych parametrach za złotówke w miksie na tej samej taryfie 39,90
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów