"Może to już nie działa tak jak kiedyś, ale bez względu na historię, poczta zawsze była ważną częścią Bożego Narodzenia"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"Może to już nie działa tak jak kiedyś, ale bez względu na historię, poczta zawsze była ważną częścią Bożego Narodzenia"
Jak dla mnie spoko reklama i z humorem. Smuci mnie tylko ta monotonność. Kręcenie beki typa któremu wszystko przelewa się przez ręce już mnie nudzi.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Jak dla mnie to ta "aktorka" ma FAS.
Nie, to nie to. Ona ma po prostu taką "żabią" urodę.
Gdzie mogę zgłosić obrazę uczuć religijnych? Chodzi mi nie tylko o Polską ale raczej o unijną instytucję.
W dupie, zamelduj koniowi
Dzisiaj napisał/a:
A u nas CYK i awizo :/
Często tylko w systemie. Listonosz nie będzie się przecież fatygował do Twojej skrzynki...
To jest ten typ urody, że niby laska spoko, ale jednak jakaś dziwna.
Tak to jakoś musiało wyglądać, chyba ze ktoś wierzy ze to było niepokalane poczęcie.
vonYanek napisał/a:
Jak dla mnie to ta "aktorka" ma FAS.
W sensie że wygląda jak Sid z epoki lodowcowej?
Nine, ten, never sleep again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów