"Może to już nie działa tak jak kiedyś, ale bez względu na historię, poczta zawsze była ważną częścią Bożego Narodzenia"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Może to już nie działa tak jak kiedyś, ale bez względu na historię, poczta zawsze była ważną częścią Bożego Narodzenia"
Chyba się komuś pojebało po obejrzeniu "Żywotu Briana"... Rozumiem, że kontynuacja nastąpi na Wielkanoc i będzie nawiązywała do wielkiej włóczęgi proroka M.
głest napisał/a:
Chyba się komuś pojebało po obejrzeniu "Żywotu Briana"... Rozumiem, że kontynuacja nastąpi na Wielkanoc i będzie nawiązywała do wielkiej włóczęgi proroka M.
Widze ze odbyt cie piecze solidnie...
DużyKutas napisał/a:
Patrząc na twój nick pewnie szukasz naiwnego
DużyKutas napisał/a:
Przynajmniej go mam.
A ty uważaj... W przypadku priapizmu u psów często kończy się to amputacją. Więc się tak często nie podniecaj pisząc swoje posty...
Bluźniercy kurwa...
Hehehe dobre, dlatego dzyjzys zebrał Żydów i zaczęły się poszukiwania starego
staną się świadomi.
Mój Tata też był listonoszem.
czyli masz wielu braci
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
głest napisał/a:
Przynajmniej go mam.
A ty uważaj... W przypadku priapizmu u psów często kończy się to amputacją. Więc się tak często nie podniecaj pisząc swoje posty...
Nie podniecam, ale dzieki ze zwracasz uwage na moje podneicenie, to zapewne ma cos zwiazek z tym pieczacym odbytem.
czyhanastrychu napisał/a:
Gdzie mogę zgłosić obrazę uczuć religijnych? Chodzi mi nie tylko o Polską ale raczej o unijną instytucję.
Uczuć religijnych, nie można, kurwa, obrazić. To nie osoba te uczucia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów