Te czasy. 110 - Onet, 201 - SportoweFakty, 301 - niewiemwsumiekurwaco, kto dzisiaj ogląda TV...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogóle uświadomcie sobie, ilu ludzi musi to oglądać skoro to tak opłacalne. No nóż się w kieszeni otwiera. I jeszcze demokracje mamy :/
Jak to "301 - niewiemwsumiekurwaco"?! Przecież to program na dziś rano! 302 - popołudnie, 303 - wieczór. Czasem chyba było jeszcze 304.
303,304 to jedyne które się przeglądało z programem tv. A na 200 sport 800 chyba ogłoszenia? Stare dobre czasy
Angel napisał/a:
Dokumenty na discovery to były 5 lat temu teraz tylko ustawione gówno puszczają, zjebane licytacje byle gówna które okazuje się być warte tysiące dolarów, survival nago, zaplątani w survival, survival z kijem w dupie, poszukiwacze złota, poszukiwacze poszukiwaczy poszukujących złota, janusze handlujący autami, komisy, lombardy rozbiórki gdzie w zamkniętym garażu stoi mustang z 68 roku i inne gówna powtarzane do usranej śmierci.
Dawno się tak bardzo z kimś nie zgadzałem.
@up Ubiegłeś mnie. Dodałbym jeszcze tylko od siebie, że w TV dawniej mieliśmy coś takiego jak "ramówka". W skrócie, był sobie dział programowy, w którym pracowały niezłe mózgi, ludzie utalentowani, oczytani i inteligentni. Na czele działu stał sobie prawdziwy geniusz i dział ten wybierał co bardziej wartościowe programy, filmy, seriale, widowiska itd. Włączało się TV i można było liczyć na szczęście - była dość duża szansa, że zobaczy się coś ciekawego.
Potem do takiego działu zaczęły przychodzić różne "caryce" w stylu Rodowicz, Umer i narzucać swoje skromne osoby + swoich totumfackich w jak największej liczbie wystąpień. Wiadomo - chodzi o opłaty licencyjne, tantiemy, wynagrodzenia i inne takie - za emisje. Nawet nie wiecie, jakie to ogromne pieniądze... Że ten układ działa od 15-20-25 lat i jeszcze się tym jakieś biuro antykorupcyjne nie zajęło, to mnie już nawet nie dziwi, bo w końcu wszyscy dobrze wiemy, w jakim żyjemy kraju.
Potem do takiego działu zaczęły przychodzić różne "caryce" w stylu Rodowicz, Umer i narzucać swoje skromne osoby + swoich totumfackich w jak największej liczbie wystąpień. Wiadomo - chodzi o opłaty licencyjne, tantiemy, wynagrodzenia i inne takie - za emisje. Nawet nie wiecie, jakie to ogromne pieniądze... Że ten układ działa od 15-20-25 lat i jeszcze się tym jakieś biuro antykorupcyjne nie zajęło, to mnie już nawet nie dziwi, bo w końcu wszyscy dobrze wiemy, w jakim żyjemy kraju.
swoją drogą teraz jakaś moda wśród gimbazy na nie oglądanie tv i rozglaszanie wszędzie na chuj komu telewizor
PhantomMask napisał/a:
swoją drogą teraz jakaś moda wśród gimbazy na nie oglądanie tv i rozglaszanie wszędzie na chuj komu telewizor
Moda? A może po prostu poziom chłamu w TV osiągnął taki poziom, że aż razi w oczy i uszy nawet mało inteligentnego człowieka...
trumpor113 napisał/a:
"TVP Historia"
Mam nadzieję że nie chodzi o History tylko o TVP Historia.
Za TV Republika pełen szacunek.
Pisząc TVP Historia miałem na myśli... hmm tu się zastanowie.. o co mi mogło chodzić cholera jasna wtedy aaa już wiem... o TVP Historia mi chodziło.
Za pełen szacunek to się piwko należy
Internet wersja demo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów