Po historii postów widzę żeś Siriuz lub kolega z firmy.Uśmiałem się, Ruskie czy Ukry jedna chujnia, koleżanka wracała pociągiem z Krakowa do Wrocławia kilka dni temu, a tam Ukry w wieku poborowym kilku, nogi na fotelach, wódka, piwo i darcie ryja w tym ukro-kacapsko-mongolskim języku. A Polacy jak zwykle zesrani, uszy po sobie. No ale to trzeba z jebanej piwnicy czasami wyjść żeby zobaczyć.
A więc: paszoł won, i od cywilizowanych nacji się odwal.
Po historii postów widzę żeś Siriuz lub kolega z firmy.
A więc: paszoł won, i od cywilizowanych nacji się odwal.
Ludzie bo pierdolnie jaka żałosna bieda umysłowa mi odpisała haha...ja tu mam konto sporo lat nawet raz mnie nie zainteresowała niczyja historia postów (gdzie to, co to?) Jakie to biedne piwniczne gówno musi być żeby to sprawdzać, może Ukry dają po 2 zł pod Biedrą i wytresowali bruda jak psa hahaha
Widzę że mają tam przygotowaną rolkę foli babelkowej, ale pani nie zdążyła owinąć nią głowy.
A to nie na klientów załatwionych odmownie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów