Usług hydraulika...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bogate ludzie. Noszą zegarki na nodze.
oglądałem dwa razy, starałem się doszukać uderzenia w głowę od którego stracił przytomność, ale takiego nie było. typa odcięło z bólu.
Guisante napisał/a:
oglądałem dwa razy, starałem się doszukać uderzenia w głowę od którego stracił przytomność, ale takiego nie było. typa odcięło z bólu.
bo jestes qrva slepy
rura spadla mu na leb, zakladajac ze to zeliwny byczek, to troszke wazy, mogl dostac w skron. Druga opcja to udezenia w watrobe lub jej pekniecie i pyk.
tak go napierdalają, że w 6 sekundzie mówi przepraszam
Ale to jakiś zwrot czy coś ?
emilwkpg napisał/a:
Farmazony wypisujesz. Rura spadła obok wiec jeśli nie dojrzałeś to udaj się do okulistyrura spadla mu na leb
emilwkpg napisał/a:
bo jestes qrva slepy
rura spadla mu na leb
Matkę to ty szanuj a nie od rur wyzywaj...
I tak pomyśleć, ty sobie to oglądasz, a ktoś musiał dostać ta metalową rurką w łeb...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów