📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy w tych czasach. W sumie nie ma co się dziwic.
Dom jak dom, reklama jak reklama... źródło jak źródło...
Gościu chciał zarobić, to nie, musieli mu się wpierdolić z butami w interes.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Gościu chciał zarobić, to nie, musieli mu się wpierdolić z butami w interes.
Dom nie wygląda na zamieszkały, pewnie gość wyjechał na dłużej za granicę a żeby zwróciły się koszty ogrzewania i czynszu - postawił reklamy
Ale Beka... Beko
Ja też bym zajebał sobie takie ekrany, bo nie lubię mieszkać przy ruchliwej drodze.
gdyby zabudował od frontu to mógłby podawać adres przykładowo tak: Pralka przy ul. Marszałkowskiej
Właściciel domu ma z tego kasę i choć troszkę mniejszy hałas od ulicy. Żałosne jest to, że władze martwią się o to co kto sobie na podwórku stawia.
Ale skurwysyny to jest na dolince sluzewieckiej, nigdy wiecej nie kupie tego gowna Beko.
Gościu zarobi na tych reklamach tyle hajsu przez rok czasu że postawi sobie domek większy od tego mini zadupia
dokładnie, dolinka służewiecka ale jeszcze tego nie widziałem.
To nie jest dom mieszkalny. Jest to siedziba hufca zhp Warszawa-Mokotów. Jeśli jest to samowola, to prawdopodobnie ich własna, gdyż sytuacja finansowa owego hufca nie była zbyt ciekawa. Łapali się też takich rzeczy jak zbieranie 1%, % od wyjazdów szczepów (to jest normalne), % od akcji np pakowania zakupów (to mniej normalne, kiedy dzieciaki chcą zarobić na swój wyjazd, a ktoś zabiera im % nie podając nawet dokładnie ile i z ilu pieniędzy- pudełka były lakowane).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów