Replay pokazuje że nie ma mowy o spalonym proszę państwa
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siewie napisał/a:
J🤬y gdzie on polecial?
Do bozi.
Ale farciarz kierowca, chwilkę wcześniej by ruszył i za kierownicą byłby motocyklista z moturem, a on przekonywał Piotra, że jakie niebo, jadę po robocie do chałupy
W trakcie wybicia jeszcze dał radę chłodnicę chwycić, serio niezły skok.
koledzy motop🤬deusza już się prują, że kierowca puszki wymusił, a motop🤬ka jechała przepisowo. A poza tym to pasja i styl rzycia.
rzyć = tyłek - to dla mniej lotnych, którzy chcieliby wskazać błąd ortograficzny.
Szkoda że nie mogłem ocenić jeszcze lądowania w zwolnionym tempie ale noty za styl i technikę 10/10
"Kto strzelił? "Pierwszego jakiś rudy, a drugiego Replay".
Ten VAR na skrzyżowaniach, kurde dobra rzecz.
Musiałem poklatkowo obejrzeć, taki był szybki.
Dobrze, ze smiec sie sam wyj🤬
Podobnie z rowerzystami. Pamiętajcie Sadole! Jak wam rozwali przód samochodu - wasza wina, ale jak zdążycie tak żeby wam się wbił w bok albo chociaż w przedni bok to wina rowerzysty. Szerokiej drogi przyjaciele!
Nazhir napisał/a:
koledzy motop🤬deusza już się prują, że kierowca puszki wymusił, a motop🤬ka jechała przepisowo. A poza tym to pasja i styl rzycia.
rzyć = tyłek - to dla mniej lotnych, którzy chcieliby wskazać błąd ortograficzny.
Oczywiście, że wykażę Ci błąd. Ta rzyć, więc styl rzyci, nie rzycia.