Rekordowy bieg kaprala Adama Marcinkowskiego na torze w Zegrzu. No, to który tak potrafi sadole?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadol sie kończy... Na głównej filmik z biegu biedaków w którym przez połowę czasu nawet nie widać pajaca.
Jebany Prince of Persia
Nie czaje- zwykły tor zwykłe przebycie go a jaracie się jak by wypierdolił z parkoura i saltami pokonał tor w 8s.
@up: widać, że potrafisz tylko biegać trzymając lewy shift. Wyjdź czasem na dwór to się przekonasz, że to nie jest łatwe.
Pan_Generał napisał/a:
Tylko dlatego że twój stary zapierdalał w kotłowni w jakimś zadupiu, to nie znaczy że całe wojsko tak wygląda.
Raz: Tak się składa, że mój ojciec (stary to ty masz tapczan, szacunku do rodziców się naucz buraku) nie zapierdalał w żadnej kotłowni (tutaj chyba masz uraz do swojej pracy), robi coś całkiem innego, ale nie widzę ani sensu ani związku żeby o tym opowiadać.
Dwa: Żadna praca nie hańbi, o ile jest uczciwa, tych nierobów wojaczków nie jest.
Trzy: Teraz podkul ogon i zapierdalaj do tej swojej kampanii, czy jednostki schylać się po mydło i turlać się w błocie.
Wojsko Polskie jest największym pracodawcą w Polsce (do chuja, utrzymuje tylu nierobów z moich pieniędzy). Skąd wiem, że nic tam nie robicie ? Tak się składa, że mieszkam na przeciwko jednostki wojskowej więc coś tam wiem...
NIEROBY, tak, tak ty też żałosny kapralku-generałku.
@ /watch?v=r4P3X62gcag
Obejrzyj może Cię trochę oświeci, ale tak szczerze to wątpię że to obejrzysz bo widać, że jesteś typem zwykłym ignorantem,który gówno wie, a dużo gada.
ps. jakbyś nie wiedział po czym wkleić ten kawałek linka to po youtube
Obejrzyj może Cię trochę oświeci, ale tak szczerze to wątpię że to obejrzysz bo widać, że jesteś typem zwykłym ignorantem,który gówno wie, a dużo gada.
ps. jakbyś nie wiedział po czym wkleić ten kawałek linka to po youtube
@up
Dziecko, nie musisz mi mówić takich rzeczy, uwierz że zdecydowanie więcej od Ciebie wiem .
Pewnie strasznie jara Cię armia, co? Dużo tam chłopców w twoim typie, no i robić nie trzeba.
Dobrze, że więcej jak te 3-4k zł nie wyciągają, no i znieśli te emerytury dla wielce zmęczonych kombatantów.
Dziecko, nie musisz mi mówić takich rzeczy, uwierz że zdecydowanie więcej od Ciebie wiem .
Pewnie strasznie jara Cię armia, co? Dużo tam chłopców w twoim typie, no i robić nie trzeba.
Dobrze, że więcej jak te 3-4k zł nie wyciągają, no i znieśli te emerytury dla wielce zmęczonych kombatantów.
Kozacki czas, widać, że Polskie Wojsko jest gotowe na atak kozojebców
jazzma,
Po twoich wypowiedziach widzę , że wiesz bardzo mało rzucasz ogólnikami, ponieważ twoja wiedza jest nikła, podejrzewam, że nie tylko w tej dziedzinie, ale trudno trzeba Ci wybaczyć, że chcesz z siebie robić osobę wszechwiedzącą bez żadnych argumentów merytorycznych.
Ps. Dla Ciebie to pan a nie dziecko, chyba że kultury Cię nigdy nie uczyli.
Po twoich wypowiedziach widzę , że wiesz bardzo mało rzucasz ogólnikami, ponieważ twoja wiedza jest nikła, podejrzewam, że nie tylko w tej dziedzinie, ale trudno trzeba Ci wybaczyć, że chcesz z siebie robić osobę wszechwiedzącą bez żadnych argumentów merytorycznych.
Ps. Dla Ciebie to pan a nie dziecko, chyba że kultury Cię nigdy nie uczyli.
Tryton,
Kulturę z domu wyniosłem ale nie będę jej przestrzegał w rozmowie z opryskliwym gówniarzem, który wyszedł ledwo ze szkoły średniej (o ile w ogóle ją ukończyłeś) i uważa się za Bóg wie jakiego panicza. Sprowadzę Cię na ziemię, jesteś nikim . Widzę, że Twoja wiedza na temat wojska jest ogromna i sprowadza się do wrzucenia linka jakieś filmiku z yt, gdzie jakiś zdegustowany człowieczek wyraża swoje poglądy rzucając kurwami na prawo i lewo. Na tej podstawie negujesz moją wiedzę. Uwierz mi, że w 90% tematów bym Cię zjadł, począwszy od energetyki, przez politykę, sport, po wędkarstwo.
Trochę pokory, dorośniesz - zrozumiesz. Nie odpisuj mi już, bo te Twoje nic niewnoszące do tematu komentarze są po prostu żałosne.
P.S. (nie "Ps." mądralo) Wyjdź na dwór, pobaw się z kolegami i zapomnij na chwilę o wirtualnym świecie
Kulturę z domu wyniosłem ale nie będę jej przestrzegał w rozmowie z opryskliwym gówniarzem, który wyszedł ledwo ze szkoły średniej (o ile w ogóle ją ukończyłeś) i uważa się za Bóg wie jakiego panicza. Sprowadzę Cię na ziemię, jesteś nikim . Widzę, że Twoja wiedza na temat wojska jest ogromna i sprowadza się do wrzucenia linka jakieś filmiku z yt, gdzie jakiś zdegustowany człowieczek wyraża swoje poglądy rzucając kurwami na prawo i lewo. Na tej podstawie negujesz moją wiedzę. Uwierz mi, że w 90% tematów bym Cię zjadł, począwszy od energetyki, przez politykę, sport, po wędkarstwo.
Trochę pokory, dorośniesz - zrozumiesz. Nie odpisuj mi już, bo te Twoje nic niewnoszące do tematu komentarze są po prostu żałosne.
P.S. (nie "Ps." mądralo) Wyjdź na dwór, pobaw się z kolegami i zapomnij na chwilę o wirtualnym świecie
@jazzma, i Ty masz 24 lata?. Jesteśmy dorośli, więc traktujmy się jak dorośli, a nie jak kurwa dzieci z podstawówki - "bo ja chodzę już do 6tej, a Ty jeszcze do 4tej". Co to jest za argument?
Widać, że wiesz o czym piszesz, ale wiek mówi, że do wojska iść wcale już nie musiałeś. Czemu zawód żołnierz Ci nie odpowiadał?
KapitanWódka napisał/a:
...W wojsku bylo fajnie ale juz nigdy wiecej
Widać, że wiesz o czym piszesz, ale wiek mówi, że do wojska iść wcale już nie musiałeś. Czemu zawód żołnierz Ci nie odpowiadał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów