📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O ile się nie mylę to ten skurwysyn w okularach ostatnio pozdrawiał w taki sposób tych ruskich pobratymców - ,,Sława Ukrajini! - Herojam Sława!" Banderowskie ścierwo
I nie wspominaj nam o swoich odchodach, od tego jest dział fekalia na hardzie
@Azazel.... tyn typek jest z rosyjskich sluzb. Pisze na naszywce Rosja.
szczerze Co mamy z Tej śmierdzącej Uni poza Wyższymi podatkami rozpierdolonym Polskim przemysłem i stadem Kurew w rządzie
wyższe ceny w sklepach i to że Społeczeństwo Jest Jebane tak żeby o tym nie wiedziało Dziękuje i Tyle w Temacie w Tym przypadku Zgadzam się z Rozpieprzeniem tego Gówna na Majdanie
wyższe ceny w sklepach i to że Społeczeństwo Jest Jebane tak żeby o tym nie wiedziało Dziękuje i Tyle w Temacie w Tym przypadku Zgadzam się z Rozpieprzeniem tego Gówna na Majdanie
Perturbator napisał/a:
Piwo za Maślankiewicza i jego operatora. Mają chłopaki jaja.
Czy ty jestes normalny? Jakim cudem twoj komentarz ma max piw? Przecie WIADOMO, ze go wpuscili pod jednym wzgledem. ZE NIE BEDZIE PIERDOLIL JAKA TO ARMIA STRASZNA. "nie ma transporterow opancerzonych". "Wszyscy sa gotowi na odparcie manifestacji". Jebany rzadowy pojebie. Jebac was wszystkich!
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Nie wiem jak wy , ale ja chciałbym tam być myślę, że to dość fajna rozrywka pod warunkiem , że się nie dostanie kulki człowiek może się wyżyć jak nigdy w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów