📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
oj to będzie się działo jak ta armia ruszy tylko wtedy pewnie unia się wkurwi i też będzie ciekawie
Kurwa, jak wymarsz wojsk...
Piwo, i czekamy na więcej.
"No normalnie rzeź będzie"
"No normalnie rzeź będzie"
Czy wy też macie takie wrażenie ze tego berkutu jest więcej od manifestujących?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up załatwię Ci w5, żebyś mogła spokojnie do kuchni wrócić
Ech... jak będzie rozpierdol w moim ukochanym Kijowie to moja rodzina która mieszka we Lwowie zacznie spierdalać do Polski... mam plan, żeby wycisnąć z tego ile się da i pomóc im zyskać azyl polityczny w jakiejś Norwegii :3 A co? Lepiej żeby Słowianie niż jakieś czarnuchy imigrowały, szczególnie, że wszyscy oni są wykształceni i w sumie sami swoi
No ale z drugiej strony mam nadzieję, że jednak żadna ze stron nie pęknie, bo jak już znamy z historii, Europa wschodnia jak zaczyna napierdalać to dobrze się to nie kończy...
Ech... jak będzie rozpierdol w moim ukochanym Kijowie to moja rodzina która mieszka we Lwowie zacznie spierdalać do Polski... mam plan, żeby wycisnąć z tego ile się da i pomóc im zyskać azyl polityczny w jakiejś Norwegii :3 A co? Lepiej żeby Słowianie niż jakieś czarnuchy imigrowały, szczególnie, że wszyscy oni są wykształceni i w sumie sami swoi
No ale z drugiej strony mam nadzieję, że jednak żadna ze stron nie pęknie, bo jak już znamy z historii, Europa wschodnia jak zaczyna napierdalać to dobrze się to nie kończy...
CiasnyJanusz napisał/a:
Czy wy też macie takie wrażenie ze tego berkutu jest więcej od manifestujących?
Berkut jest tylko tam na tej górce na której stał operator, ci w niebieskich mundurach, tamci na dole z tarczami to milicja, bo tak jak powiedział ten typek, wystarczyłoby niewielu żeby tą manifestacje rozpędzić, ale oni to już się nie pierdolą i chyba dlatego na tyłach zostają.
@ Sorry pojebało mi sie, tam na dole też Berkut
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów