📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ateista- a ja to mam wszystko w dupie. Dziękuje.
Tak patrzę na żyda i coś mi nie gra...
Usta ma we krwi - znaczy się odgryzł napleta dzieciakowi?
Jezeli tak to po co nożyczki na dole....
Heheh za to Joseph Ratzinger jak żywy, idzie piwko.
Usta ma we krwi - znaczy się odgryzł napleta dzieciakowi?
Jezeli tak to po co nożyczki na dole....
Heheh za to Joseph Ratzinger jak żywy, idzie piwko.
Karbit83 napisał/a:
Ten po lewej to z odpaloną bombą na łbie chodzi?
Tak, boską mocą Allaha ta bomba nie wybucha kiedy ma ją na łbie, chyba, że zrobi coś co jest haram.
Brace yourselves, the Butthurts are coming.
@rockface123
Właśnie,że większość ateistów wcale tego w dupie nie ma... Zakładam,że twórca obrazka i osoba wrzucająca to pewnie ateiści(mogę się mylić) i faktem,że to zrobili lub wrzucili udowodnili,że wcale tego w dupie nie mają.
Właśnie,że większość ateistów wcale tego w dupie nie ma... Zakładam,że twórca obrazka i osoba wrzucająca to pewnie ateiści(mogę się mylić) i faktem,że to zrobili lub wrzucili udowodnili,że wcale tego w dupie nie mają.
up@
Problem polega na treści wynikającej z obrazka a nie czy autor ma to w dupie czy nie, bo tak sie składa że obrazek jest bardzo prawdziwy hiperbolizowany ale prawdziwy
Problem polega na treści wynikającej z obrazka a nie czy autor ma to w dupie czy nie, bo tak sie składa że obrazek jest bardzo prawdziwy hiperbolizowany ale prawdziwy
Nerd napisał/a:
@rockface123
Nie jestem ateistą, jestem Pastafarianinem. Należę do Kościoła Latającego Potwora Spaghetti, który jest lepszy od waszych bogów i tylko on jest drogą, prawdą i życiem.
ja się modlę do świętego odbytu, ooo wielki odbycie wskaż mi drogę do ubikacji.
Jan Paweł 2 chciał, żeby wszystkie religie połączyły się. Ciekawe co za potwór wtedy by powstał.
religia opiera się na książce, dla mnie biblia to legenda sam sobie napisze książke i ją zakopie za 2000 lat będą się ludzie do świętego odbytu modlić
Ktoś mi kiedyś powiedział, że w torze jest zapis, że żyd może ruchać małe dzieci ale tylko w dupę.
Nie ograniczajmy zatem ich roli w światowym skurwieniu jedynie do obrzezania. Trzy największe religie to trzy skupiska pedofili, zboczeńców i fanatyków, niech kurwa płoną.
Nie ograniczajmy zatem ich roli w światowym skurwieniu jedynie do obrzezania. Trzy największe religie to trzy skupiska pedofili, zboczeńców i fanatyków, niech kurwa płoną.
Kozakoff napisał/a:
Ktoś mi kiedyś powiedział, że w torze jest zapis, że żyd może ruchać małe dzieci ale tylko w dupę.
Zrobił Cię w chuja. Tora w zasadzie zabrania stosunków bez poczęcia i marnowania nasienia, anal i oral odpada, jest zasadniczo w Judaizmie zakazany. Dokładniej wszystko jest opisane w Talmudzie.
Rockface właśnie widać jak to wszystko macie w dupie, a kurwa najbardziej pierdolicie jak to jest źle... Kurwa co za obłuda, to tak jakby mówić, że mam w dupie swoją byłą, a przy każdej nadażającej się okazji robić jej na złość...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów