📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up warto zaznaczyć,że Monaco jako AS Monaco, a nie Monako jak reprezentacja narodowa.
Nawet nie włączam tego gościa. Ma takie jaja do robienia żartów jak politycy do brania odpowiedzialności za swoje poczynania. Gdyby nie posiadany majątek to by nigdy nie odważył się na żarty.
Za Remiego zawsze piwko
Jestem ekspertem.
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Demonstruje ją ten pomocniczy rysuneczek:
i.sadistic.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Demonstruje ją ten pomocniczy rysuneczek:
i.sadistic.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.
@elBiaauawy
Poza kibicowaniem własnej reprezentacji możesz robić wszystkie z wymienionych przez ciebie rzeczy dodatkowo jesteś pozbawiony niebywałej przyjemności wkurwiania się na tych patałachów, za to możesz podziwiać piękno futbolu całkowicie bezstresowo.
Jak dla mnie same plusy.
Poza kibicowaniem własnej reprezentacji możesz robić wszystkie z wymienionych przez ciebie rzeczy dodatkowo jesteś pozbawiony niebywałej przyjemności wkurwiania się na tych patałachów, za to możesz podziwiać piękno futbolu całkowicie bezstresowo.
Jak dla mnie same plusy.
@greenflame albo kurwa po prostu próbuje kilkadziesiąt, jeśli nie kilkaset razy?
JestemErwin napisał/a:
Tak sobie oglądem i myślę , gdzie jest Polska... no właśnie
w czarnej dupie jesli chodzi o piłkę nożną
taka piła kosztuje w Polsce 360zl a on sobie ja do stundzienki napierdala,burzuj jebany...
Kiedyś był wywiad i były pokazane filmiki kiedy nie trafia, jak miał gorszy moment to dopiero za 3-4 razem wpadała do celu co nie zmienia faktu że przy niektórych kombinacjach to nadal niesamowity wynik, a w większości trafia za 1 razem.
4hitch napisał/a:
Nawet nie włączam tego gościa. Ma takie jaja do robienia żartów jak politycy do brania odpowiedzialności za swoje poczynania. Gdyby nie posiadany majątek to by nigdy nie odważył się na żarty.
, to żeś teraz dojebał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów