📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak sobie oglądem i myślę , gdzie jest Polska... no właśnie
JestemErwin napisał/a:
Tak sobie oglądem i myślę , gdzie jest Polska... no właśnie
just_five napisał/a:
Naszą reprezentacje by ograł do 0. Bez bramkarza.
Po chuj wtrącacie Polskę, jak nawet nie bierze udział w mistrzostwach ? a po za tym on pokazuje triki, więc zagranie meczu mija się z celem przez niego z naszą reprezentacją... zanim coś napiszecie to pomyślcie trochę, bo to nie boli
Ciekawe po ile średnio razy musiał próbować aż mu się udał każdy trick. Ale muszę przyznać że robi wrażenie.
Ja pierdolę, smutno się robi jak się te flagi przewijają i nie ma tam Polski.
Przez pierdoloną bandę patałachów nie mogę mieć zajebistego klimatu w czerwcu okraszonego w kibicowanie reprezentacji narodowej, darcie mordy, emocje i walenie browarów na umór.
Ta banda skurwysynów odebrała mi i wielu innym te mistrzostwa...
A Remi w formie
Przez pierdoloną bandę patałachów nie mogę mieć zajebistego klimatu w czerwcu okraszonego w kibicowanie reprezentacji narodowej, darcie mordy, emocje i walenie browarów na umór.
Ta banda skurwysynów odebrała mi i wielu innym te mistrzostwa...
A Remi w formie
wole jak robi ludzi w chuja
jakby zrobił polske to musiałby nie trafic.
no...brak naszych patałchów na mistrzostwach to ból. Nie jestem jakimś mega funem piłki od jakiegoś czasu, ale chuj mnie strzela. Tak naprawdę nawet nie wiem po co mam te mistrzostwa oglądać. Pewnie zaczne od półfinałów
no kurwa prze chuj
Nawet nie wiecie jak łatwo zmanipulować wideo i stworzyć taką kompozycję
Przykładów w sieci pełno.
Przykładów w sieci pełno.
Zobaczcie sobie komenty pod filmikiem, Monaco chce go w swojej reprezentacji:D
Popiół88 napisał/a:
Po chuj wtrącacie Polskę, jak nawet nie bierze udział w mistrzostwach ? a po za tym on pokazuje triki, więc zagranie meczu mija się z celem przez niego z naszą reprezentacją... zanim coś napiszecie to pomyślcie trochę, bo to nie boli
Why so serious?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów