Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

JestemErwin napisał/a:
Tak sobie oglądem i myślę , gdzie jest Polska... no właśnie
![]()
just_five napisał/a:
Naszą reprezentacje by ograł do 0. Bez bramkarza.
Po c🤬j wtrącacie Polskę, jak nawet nie bierze udział w mistrzostwach ? a po za tym on pokazuje triki, więc zagranie meczu mija się z celem przez niego z naszą reprezentacją... zanim coś napiszecie to pomyślcie trochę, bo to nie boli

Ciekawe po ile średnio razy musiał próbować aż mu się udał każdy trick. Ale muszę przyznać że robi wrażenie.

Ja p🤬lę, smutno się robi jak się te flagi przewijają i nie ma tam Polski.
Przez p🤬loną bandę patałachów nie mogę mieć zajebistego klimatu w czerwcu okraszonego w kibicowanie reprezentacji narodowej, darcie mordy, emocje i walenie browarów na umór.
Ta banda sk🤬ysynów odebrała mi i wielu innym te mistrzostwa...
A Remi w formie
Przez p🤬loną bandę patałachów nie mogę mieć zajebistego klimatu w czerwcu okraszonego w kibicowanie reprezentacji narodowej, darcie mordy, emocje i walenie browarów na umór.
Ta banda sk🤬ysynów odebrała mi i wielu innym te mistrzostwa...
A Remi w formie

no...brak naszych patałchów na mistrzostwach to ból. Nie jestem jakimś mega funem piłki od jakiegoś czasu, ale c🤬j mnie strzela. Tak naprawdę nawet nie wiem po co mam te mistrzostwa oglądać. Pewnie zaczne od półfinałów

Nawet nie wiecie jak łatwo zmanipulować wideo i stworzyć taką kompozycję
Przykładów w sieci pełno.

Przykładów w sieci pełno.
Zobaczcie sobie komenty pod filmikiem, Monaco chce go w swojej reprezentacji:D
Popiół88 napisał/a:
Po c🤬j wtrącacie Polskę, jak nawet nie bierze udział w mistrzostwach ? a po za tym on pokazuje triki, więc zagranie meczu mija się z celem przez niego z naszą reprezentacją... zanim coś napiszecie to pomyślcie trochę, bo to nie boli![]()
Why so serious?

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie