Sąsiad szaleje z wiertarką...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I weź tu kurwa mieszkaj w bloku...; p Nie ma to jak dom i ogród, lagę na sąsiadów można kłaś
tomaszof rozjebałeś mnie tym klunejem xd
taki sąsiad to skarb
Dlaczego niektóre tematy pojawiają się na głównej bez przejścia przez poczekalnie?
Proszę, link do gifuu )
ściany z dykty pewnie
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
To jest chuj, u siostry w mieszkaniu jak robili elektrykę to wjebali się takim zajebistym młotem miękką ścianę i powitali sąsiada. Po roku ten sąsiad robił remont i w tym samym miejscu mógł podać rękę szwagrowi
Stare budownictwo ma tak, że robili cały pion i przejścia pomiędzy mieszkaniami, na koniec te przejścia tylko jakoś zaklejali i w to ów robotnicy się wjebali
Stare budownictwo ma tak, że robili cały pion i przejścia pomiędzy mieszkaniami, na koniec te przejścia tylko jakoś zaklejali i w to ów robotnicy się wjebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów