Odwiedzam ziomka, ma remont i robi coś przy gniazdku, jego kobita miesza jakiś gips a w radiu wyje jakaś piejąco-piszcząca amatorka. Koleś do mnie: "Zmień tą dziwkę" a ja do jego laski: Daj, teraz ja pomieszam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli materiał własny to piwa nie ma. Ot, będę oryginalny
@up, za komentarz piwa nie ma, ot wypierdalaj.
dzięki panie kangurze.
jeeebany odważny, ciekaw reakcji
samo z się wynika
Cytat:
Jeśli jesteś idiotą, który nie ma niczego ciekawego do napisania, a czuje parcie z dupy - nie komentuj.
samo z się wynika
Zatem - "zmien tę dziwkę", ale "zajmij się tą kurwą"
tĘ dziwkĘ Jeżeli wyraz kończy się na "-ę" to mówimy "tę", jak na "-ą" mówimy "tą" (tak samo powinno się pisać).
hahahahaha dobrze się uśmiałem
typo napisał/a:
Sorry musiałem -
tĘ dziwkĘ Jeżeli wyraz kończy się na "-ę" to mówimy "tę", jak na "-ą" mówimy "tą" (tak samo powinno się pisać).
otóż to.
Pozdrawiam tę dziwkę
Twój stary poszedł z tą dziwką
to może w podobnym stylu sytuacja po ostrej imprezie:
budzą się ludzie na ostrym kacu na mieszkaniu
jeden z kumpli mówi, że może zrobi jajecznice na śniadanie. mija parę minut i inny krzyczy do niego 'no i gdzie ta jajecznica kurwo?'
a z kuchni laska, która wstała chwile wcześniej: 'już robię'
budzą się ludzie na ostrym kacu na mieszkaniu
jeden z kumpli mówi, że może zrobi jajecznice na śniadanie. mija parę minut i inny krzyczy do niego 'no i gdzie ta jajecznica kurwo?'
a z kuchni laska, która wstała chwile wcześniej: 'już robię'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów