18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Remove Kebab
Cara_Al_Sol • 2017-08-21, 7:30
Syria. Poprzez eksplozje, kilku tubylców
ekspresem do allaha jest przenoszonych

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Tata_Marcina 2017-08-21, 8:26 126
nie piszcie w opisach jak ten debil fantastico bo czuje sie jak bym wchodzil na strone dla uposledzonych
Zgłoś
~Velture 2017-08-21, 8:26 19
My jeździmy starymi samochodami po Niemcach co płakali jak sprzedawali a ci jebańcy już opracowali technologię teleportacji!
Co prawda tylko w jedną stronę

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
r................4 2017-08-21, 8:54 1
Nice one
Zgłoś
Kabe 2017-08-21, 9:23 8
m-m-m-m-monster kill!
Zgłoś
jbone 2017-08-21, 10:13 1
prosta sprawa .kolo laserem nakierowuje rakietę która zapierdala z malutkiego drona nad ich głowami.
Zgłoś
Carolec 2017-08-21, 10:51 3
eksplozję, był tylko jeden wybuch przerabiający brudasów na mięso do kebsa
Zgłoś
Cross9819 2017-08-21, 12:24 1
Wygląda jak wyrzutnia Metis-M1
Zgłoś
M................e 2017-08-21, 12:33 3
Tata_Marcina napisał/a:

nie piszcie w opisach jak ten debil fantastico bo czuje sie jak bym wchodzil na strone dla uposledzonych

Słownik SJP napisał/a:

komentarz
dopuszczalne w grach
komentarz
1. uwaga na temat kogoś lub czegoś, najczęściej krytyczna lub złośliwa;
2. artykuł publicystyczny lub wypowiedź omawiające aktualne wydarzenia polityczne, gospodarcze itp., zawierające ocenę omawianych faktów i zjawisk;
3. objaśnienia lub interpretacja tekstu, obrazu, badania naukowego itp., dodawane przez autora, wystawcę, reżysera lub wydawcę; przypis, uwaga;
4. dziennikarska relacja z przebiegu wydarzeń, prowadzona na bieżąco w radiu lub telewizji;
5. w filmoznawstwie: tekst czytany przez aktora lub lektora zza kadru

Czujesz się upośledzony to tu nie wchodź. Robi mi się smutno kiedy myślę o osobach upośledzonych.
Zgłoś
~DMT 2017-08-21, 13:08 11
Cross9819 napisał/a:

BGM-71 TOW

jbone napisał/a:

prosta sprawa .kolo laserem nakierowuje rakietę która zapierdala z malutkiego drona nad ich głowami.

Za niski kąt natarcia...

Pełna wersja:

Q L I M A X
Zgłoś
nieudacznik 2017-08-21, 13:12 1
chlopaki spierdalają we wszystkich kierunkach jednocześnie!
Zgłoś
doopa 2017-08-21, 13:42 1
@~MaszAyahuaskę
oczywiście produkcji hamerykańskiej?
Zgłoś
bastolinii 2017-08-21, 13:48 1
nie żyjo?

fajnie bylo
Zgłoś
RUdY1O2 2017-08-21, 13:55 1
Cross9819 napisał/a:
witamy eksperta po świetle dla naprowadzającego bądź strumieniu z dyszy wylotowej silnika rozpoznał wyrzutnie :/
Zgłoś
RayCHG 2017-08-21, 14:22 1
stick togheter team. roger that !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów