📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcino_zly napisał/a:
Lepsze niż Mbewe.
Nie żaden "Mbewe", tylko Ovuvuevuevue enyetuenwuevue ugbemugbem osas!
we wczesnych latach 90tych Polacy nosili koszulki z napisami po angielsku, nie ważne co napisane byle w tym języku (a straszne bzdury tam były). Podejrzewam, że historia tego imienia może być podobna...
Pewnie i tak ten tekst ukradł.
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wypierdalał. Dopiero do mnie podczas montażu filmu to dotarło.
Dla niecierpliwych Druga minuta i 18 sek.
Mógłby zostać prezydentem tego zacnego afrykańskiego buszu. Niezła beka by była w ONZ
OpenStreetMaps napisał/a:
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wypierdalał. Dopiero do mnie podczas montażu filmu to dotarło.
Kurwa oni już zbierają chrust na zimę, a My jeszcze nie (
Cha cha bo on powiedział madafaka i że niby się tak nazywa cha cha o iezu nie wyczymie
młoda foka
nowynick napisał/a:
we wczesnych latach 90tych Polacy nosili koszulki z napisami po angielsku, nie ważne co napisane byle w tym języku (a straszne bzdury tam były). Podejrzewam, że historia tego imienia może być podobna...
Jego mahoniowy ojciec poszedł najebany do USC jak go rejestrował po wykluciu.
Polacy do tej pory noszą rzeczy, których nie rozumieją np P44, i inne wojenne tematy. A Naród będzie jeszcze głupszy.
OpenStreetMaps napisał/a:
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wypierdalał..
A obserwując polskiego rolnika czujesz się jak nadzorca chłopów pańszczyźnianych?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów