📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mnie to zawsze bawią ci reporterzy co albo coś odpierdalają albo usiłują na siłę pokazać dramaturgię jakiegoś wydarzenia. Szczególnie widoczne na antenach judovn.
Jakby jebani chcieli jakiś casting do Hollywood odpierdolić a normalny człowiek odpala wiadomości aby uzyskać informacje a nie patrzeć jak jakaś pizda albo chuj coś tam uskutecznia żeby się wykazać chuj wie czym i chuj wie przed kim.
Jakby jebani chcieli jakiś casting do Hollywood odpierdolić a normalny człowiek odpala wiadomości aby uzyskać informacje a nie patrzeć jak jakaś pizda albo chuj coś tam uskutecznia żeby się wykazać chuj wie czym i chuj wie przed kim.
o chuj chodzi ?
Velture napisał/a:
Mnie to zawsze bawią ci reporterzy co albo coś odpierdalają albo usiłują na siłę pokazać dramaturgię jakiegoś wydarzenia. Szczególnie widoczne na antenach judovn.
valium nie wziąłeś z rana.
Nie ma chuja, wybrnął z tego.
Gdyby się nie złapał byłoby gorzej a tak przy odrobinie szczęścia ma tylko połamaną prawą rękę... no może chociaż obojczyk.
Gdyby się nie złapał byłoby gorzej a tak przy odrobinie szczęścia ma tylko połamaną prawą rękę... no może chociaż obojczyk.
Nie wiem czemu pizda skoro ani się nie bał skoczyć ani wypadnięcie z sieci nie wynikało z jego winy tylko osoby która sieć rozpinała. Sztywność sieci na obrysie powinna być równa a nie że na jednym boku biegnie lina a na przeciwległym już nic nie ma. Przy takim mocowaniu to pewnie z 90% ludzi skaczących w poprzek by się z niej wyjebało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów