Gówno to trzeba mieć zamiast mózgu żeby uważać ze każdy dziennikarz biega z mikrofonem i kamerzysta.
Gównem to trzeba być, żeby nazywać, każdego barana ze srajfonem dziennikarzem. Idzie baba na zamieszki, na których się rabuje, dewastuje i walczy z policją. Do tego nie zakłada kamizelki odblaskowej, jak to robią normalni dziennikarze, nie używa kamery tylko telefonu i ciekawe po co jej maska gazowa, relacjonować przez nią się nie da. Zwyczajnie wybrała się wziąć udział w zamieszkach, skoro była przygotowana do nich, a za to w ogóle nie była przygotowana do pracy dziennikarza. Głupia pizda z podrzędnej stacji lokalnej, zwykła propagandystka pokroju TVP info, z której teraz zrobią męczennice.
Gównem to trzeba być, żeby nazywać, każdego barana ze srajfonem dziennikarzem. Idzie baba na zamieszki, na których się rabuje, dewastuje i walczy z policją. Do tego nie zakłada kamizelki odblaskowej, jak to robią normalni dziennikarze, nie używa kamery tylko telefonu i ciekawe po co jej maska gazowa, relacjonować przez nią się nie da. Zwyczajnie wybrała się wziąć udział w zamieszkach, skoro była przygotowana do nich, a za to w ogóle nie była przygotowana do pracy dziennikarza. Głupia pizda z podrzędnej stacji lokalnej, zwykła propagandystka pokroju TVP info, z której teraz zrobią męczennice.
Dobrze napisałeś bracie, wiem że nie jesteśmy kurwa braćmi, ale dobrze napisałeś bracie.
NIe rozumiem ludzi którzy wychodzą z domu jak są jakieś dymy. Więcej człowiek zobaczy z kilku streamów niż będąc na żywo w jednym miejscu i jeszcze z gazem łzawiącym w oczach albo gumową kulą w mózgu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów