18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Reserviert fuer Frauen
hamprey • 2013-11-23, 12:07
Witam serdecznie. W czasie mojego ostatniego pobytu u naszych zachodnich sąsiadów w oczy rzuciły mi się specjalnie przygotowane miejsca parkingowe dla kobitek na jednym z podziemnych parkingów w Kolonii. Jak widać Niemcy troszczą się o swoje auta i do minimum ograniczają możliwość zrysowania ich przez istotę ledwie panujące nad pojazdem podczas niezwykle skomplikowanego manewru parkowania .

Materiał własny.
Zgłoś
Ramsey007 2013-11-23, 12:33 63
Co na to pierdolone, jebane, durne, zidiociałe feministki?

Zgłoś
donplicco 2013-11-23, 12:34 1
Ktoś jeszcze przeczytal 'furher' ?
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-23, 12:39 9
i pewnie tez mają osobne schody... tu nie chodzi tylko o auta. Może to restauracja i niemki są odizolowane zeby nie obrzydzic posiłku.

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
qhash 2013-11-23, 12:44 18
ja jednej rzeczy nie rozumiem, skoro wszyscy wiedzą, że baby nie potrafią prowadzić samochodu (i niech mi nikt nie pierdoli, że jest inaczej) to kto pozwala, żeby zdawały prawo jazdy? przecież to jak dać małpie karabin
Zgłoś
rigsuit 2013-11-23, 12:56
czy to przyciski do wezwania, typa który pomoże wyjechać babie która nie umie wyjechać i brakuje jej centymetrów do otarcia się o filary obok lub samochody?
Zgłoś
piter210 2013-11-23, 13:21 7
Fake!
takie wąskie to chyba dla kobiet przyjeżdżających skuterami.
Zgłoś
606 2013-11-23, 13:23
Baby nie potrafią PARKOWAĆ, wiele z nich jest poza tym dobrymi kierowcami, często lepsze od facetów, a zwłaszcza od pedałów "mam golfa 3, więc mogę zapierdalać 100 po mieście".

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
A................s 2013-11-23, 13:57
W Malcie w Poznaniu są podobne (znaki na ścianach z napisem, że niby parking dla kobiet), tyle, że no one gives a shit i tak czy siak parkują wszyscy.
Zgłoś
Karolina6699 2013-11-23, 14:38 17
Tu nie chodzi o to, że baby nie umieją parkować(choć to pewne, że nie umieją), tylko o to żeby zminimalizować możliwość napadu, tudzież gwałtu, itp. Takie miejsca są ulokowane tuż przy wyjściach z parkingów. Chodzi też o to żeby się nie nadźwigały, a ewentualne matki z małymi dziećmi mogły szybko, bezpiecznie przetransportować swoje larwy bezpośrednio do drzwi prowadzących zazwyczaj do center handlowych
Zgłoś
t................a 2013-11-23, 14:54
to fejk barany...
Zgłoś
@bsynt 2013-11-23, 15:01 29
Takie powinny być:
Zgłoś
Blezzer 2013-11-23, 15:35
A jak bym im jebnął ściemę, że czuję się jak kobieta to nie mogliby mi nic zrobić, bo baliby się posądzenia o dyskryminację?

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
hamprey 2013-11-23, 15:50
tenegera
Cytat:

to fejk barany...

masz ryj jak fejk.
Zgłoś
Szymekspt 2013-11-23, 16:47 2
Oj widać, że Niemcom ciężko zerwać z tradycją segregowania ludności
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów