Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ledwie wypuszczony z więzienia za dobre sprawowanie, odsiadujący za 4 gwałty i morderstwa w 1993 roku "Wampir z Gliwic" za które skazano go na 25 lat znów powróci do więzienia. Z drugiej strony jednak resocjalizacja coś tam na niego podziałała- tym razem ograniczył się jedynie do porwania i wielokrotnego gwałcenia tylko jednej kobiety i to bez zabijania jej! (pewnie po prostu nie zdążył, no ale jednak!)

wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Morderca-wyszedl-warunkowo-z-wiezie...

Szach mat przeciwnicy kary śmierci, resocjalizacja działa!
Zgłoś
R................y 2014-07-31, 21:41 24
Tak się właśnie kończy wypuszczanie pojebanych pokurwów z więzienia.
Zgłoś
Radbug 2014-07-31, 21:50 14
wy się tak nie cieszcie,teraz płacimy pewnie z 2000 tyś. za jego utrzymanie w pierdlu...a gwałcił sobie za darmo
Zgłoś
Dziobek44 2014-07-31, 21:56 31
Kurwa. Albo ich do roboty żeby chociaż na siebie zarabiali albo zajebać tłuczkiem do mięsa. na huj to trzymać takie gówno przy życiu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-07-31, 21:57 1
Radbug napisał/a:

2000 tyś. (

czyli 2 miliony. Chyba coś Ci się pojebało koleżko.
Zgłoś
Radysh 2014-07-31, 22:01
Przez chwilę myślałem, że jaja sobie robisz...

Podejrzewam, że gdyby ktoś z rodziny dziewczyny
palnął tą kurwę w łeb czymś ciężkim. Długo pierdziałby
w pasiaki.

A taka kurwa łazi po wolności, bo przecież chory jest
i mu się należy...
Zgłoś
j................1 2014-07-31, 23:15 5
nie rozumiem przeciwników kary śmierci... zabić takiego i nie ma problemu za te 25 lat że znów wyjdzie i zrobi to samo.
Zgłoś
CahirMawrDyffryn 2014-07-31, 23:16
Mam takie pytanie... czemu to się dostało do "Czarnych Filmików"? Chyba raczej do Absurdy Dnia Codziennego?

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-08-01, 08:22 ]
Już poprawione
Zgłoś
Kosy 2014-07-31, 23:35 1
Się zalogowałem:

CahirMawrDyffryn napisał/a:

Chyba czegoś nie kminie. Skoro to miał być sarkazm, to to nie jest szach mat dla przeciwników kary śmierci... raczej dla zwolenników.
Zgłoś
CahirMawrDyffryn 2014-07-31, 23:44 5
Bo coś pojebałem. I tak mało kto to zauważył. A kto zauważył, pewien niezawodny trick sprawi że i tak zapomną że coś nie tak
Zgłoś
rew123321 2014-07-31, 23:45
CahirMawrDyffryn napisał/a:

jaka resocjalizacja? w polskich więzieniach??? tam nawet nie słyszano o czym takim...
Zgłoś
Pan_mniam_mniam 2014-08-01, 0:14
Synek jak bedziesz robil takie glupoty w zyciu to.....To zostane sedzia i chuja mi zrobia
Zgłoś
Insaner 2014-08-01, 1:02 3
juby0001 napisał/a:

nie rozumiem przeciwników kary śmierci... zabić takiego i nie ma problemu za te 25 lat że znów wyjdzie i zrobi to samo.

Ja jestem przeciwnikiem kary śmierci, ale nie dlatego bo uważam, że to nie jest humanitarne. Wręcz przeciwnie. Kara śmierci to bezbolesne uspanie chwasta, który powinien każdego dnia cierpieć na samą myśl o tym, że te 6 płaszczyzn dookoła siebie będzie oglądał do końca życia. Dodałbym tylko do dożywocia jeszcze pracę na własne utrzymanie. Gdyby taki śmieć odmawiał, to po prostu nie dostawałby żadnego pożywienia aż do zagłodzenia.
Zgłoś
jehehej 2014-08-01, 1:04
jeszcze zabawniejsze jest to, że będziemy płacic za jego utrzymanie przez xx lat i mąż tej zgwałconej zostanie udupiony za dotkliwe pobicie. Polskie prawo żondzi
Zgłoś
kamilll99 2014-08-01, 2:57 3
Ja dla takich gnid zastosowałbym coś innego niż kara śmierci. Dobrym rozwiązaniem byłoby pozwolenie firmom farmaceutycznym branie takich właśnie gwałcicieli,pedofilów i innych temu podobnych chwastów do eksperymentów medycznych. Za gwałt na nieletnim- 25 lat eksperymentów. Przysłużyło by się to nauce, a perspektywa bycia poddawanym różnym eksperymentom przez x lat skutecznie by odstraszała. Można by zastosować też 2 w 1. Takich panów jak Anders Breivik, można by poddawać eksperymentom przez x lat, a gdyby się już do niczego nie nadawali kulka w łeb i po problemie.
Ale, nie kurwa. Lepiej trzymać takie kreatury pod dachem, karmić je zapewniać siłownie, biblioteki itp, za pieniądze podatników i biadolić nad tym jak to jest źle i niedobrze bo jakaś łajza odsiedziała swój wyrok i znowu wyjdzie zabijać. Kara śmierci jest potrzebna, koniec kropka. Ewentualnie mój pomysł, ale prędzej małpa wyskoczy mi z tyłka niż to się stanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem