Skoro tyle wystarcza suwerenowi, to po co się wysilać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Skoro tyle wystarcza suwerenowi, to po co się wysilać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przesadzone, ale o to właśnie chodzi i to mi się w PiS podoba.
Nie kręcą, mówią tak by przeciętny obywatel zrozumiał, bez mataczenia, bez używania niezrozumiałych terminów. O to chodzi by rządzący komunikowali się z suwerenem w prosty i przejrzysty sposób.
Nie rozumiem jaki w tym powód do naśmiewania się?
Nie kręcą, mówią tak by przeciętny obywatel zrozumiał, bez mataczenia, bez używania niezrozumiałych terminów. O to chodzi by rządzący komunikowali się z suwerenem w prosty i przejrzysty sposób.
Niby PiS, ale pierwsze pytanie zadaje Jacek Saryusz-Wolski, obok niego siedzi poseł Godson, odpowiada Kopacz, a kundel Schetyna jak zwykle próbuje wybić się na pierwszy plan i mordę zaciesza.
@A_Imię_Jego_Trolnięty_666
No nie wieŻę, że ty tak na poważnie.
Ale spoko dziurę budżetową wypełnią nam Wyklęci, a 500+ zasponsoruje smoleńsk.
Ale chuj co tam się przejmować, długi po AWS, SLD, PSL, PO i PIS będą spłacać brajanki i jesiki dzisiejszych pięćset plus.
Chwalmy pana, to nam ześle mannę z rana.
No nie wieŻę, że ty tak na poważnie.
Ale spoko dziurę budżetową wypełnią nam Wyklęci, a 500+ zasponsoruje smoleńsk.
Ale chuj co tam się przejmować, długi po AWS, SLD, PSL, PO i PIS będą spłacać brajanki i jesiki dzisiejszych pięćset plus.
Chwalmy pana, to nam ześle mannę z rana.
Henboh napisał/a:
No nie wieżę, że ty tak na poważnie.
no ja też nie WIERZĘ, że podejmujesz temat nie znając ortografii
PIS zadłuży Polskę na dziesięciolecia, już mamy znaczne spowolnienie rozwoju, zanik inwestycji i jaja z zagranicą
Pomniki, tablice i patriotyczne przemowy Prezydenta nie dadzą dodatkowych miejsc pracy, czy wzrostu gospodarczego. Morawiecki (młody) to teraz ze wstydu się chowa przed prasą, bo po rzeczach które naopowiadał nie będzie nic w przeciągu najbliższych 3 lat, bo po prostu kasy nie ma.
Zamiast zabrać się za ZUS, bo to dziura bez dna i potrzeba pilnej interwencji oraz za służbę zdrowia, to jest rozpierducha i mówienie, że inni to zrobili.
Tylko, że ja jako obywatel RP żądam od rządu, by to wreszcie naprawili, a nie bawili w ustawy medialne, "wojenkę" z TK, czy "porządki" z sądownictwem i samorządami oraz wycinanie puszczy i robienie na tym majątków.
Jeszcze trochę, a będzie rok, jak PiS będzie u władzy i jakoś nie widzę u siebie tej "dobrej" zmiany.
domat1 napisał/a:
no ja też nie WIERZĘ, że podejmujesz temat nie znając ortografii
Sorki miało być przez duże "rzet". JÓSZ poprawiam.
Taki żart, bo jestem ateistą. I weganinem. I uczę się prawa. I nie jem glutenu. I ruchałem Twoją starą. I itp itd.
No dobra, bo po ateiście zacząłem ściemniać. Ale ciiii
Edit:
Miało być jeszcze ty z dużej i dź w jesiki, ale już minęła godzina i tylko wieŻe poprawiłem. Idę się wybitch-ować.
Ps: Co do reszty pełna zgoda. W demokracji rządzą cwaniaki, które lepiej do idiotów przemawiają, bo demokracja to nie "władza ludu", to władza nielicznych wybranych przez większość (właściwie to przez ~40% narodu, ale to przecież nie istotne), a większość jest albo naiwna albo po prostu głupia. Część uważa, że "i tak nie ma na kogo glosować". A reszcie wszystko jedno To jest demokracja made in "taki kraj co go przez ~200 w ogóle nie było" (no przez 150 w ogóle, a przez 50 tak jakby).
I tu trzeba PISowi pogratulować, nikt tak do idiotów nie potrafi dotrzeć jak PIS (tzn kupować ich głosy, za nasze pieniądze).
Prawo wyborcze powinno się uzyskiwać po zdanym egzaminie, na przykład jako dodatkowy egzamin na maturze a młodzi przygotowywani na WOS'ie
(I przypominam, że ostatnie 8 lat mieliśmy PO, które nic nie oddłużyło i nie rozpędziło gospodarki, ale wzorowo obciągało UE)
(I przypominam, że ostatnie 8 lat mieliśmy PO, które nic nie oddłużyło i nie rozpędziło gospodarki, ale wzorowo obciągało UE)
No to ten żołnierze wyklęci.
Kto nie da piwa, ten jebany lewak, antypolak, i żydowski sługus.
Tak mniej więcej wygląda dzisiejsza narracja polityczna
Kto nie da piwa, ten jebany lewak, antypolak, i żydowski sługus.
Tak mniej więcej wygląda dzisiejsza narracja polityczna
PiS tworzy wszystko po swojemu, włącznie z historią. Bandyckich żołnierzy wyklętych nawet wyniosą na ołtarze i będą prać mózgi Sebixom, że to bohaterowie.
Ludzie co wy tak się spinacie o ten PiS, cieszcie się bo wony dożyjecie. Materiału na harda będzie multum jak atomówki poleca.
Na pocieszenie młodszym sadolom zdradzę sekret że wszystkie partie po kolei robiły ten sam numer a złodziejstwo, dług i biurokracja były coraz większe. Poczekamy aż o sobie znowu wszystko padnie, lud się wzburzy, kolesie w warszawce się przebiorą, trochę poluzują przez chwilę i zaczynamy od nowa.
Populistyczne kury, wybrańcy głupiego kurnika, śmiejący się gospodarz z Waszyngtonu.
Imie_jego_44 napisał/a:
Przesadzone, ale o to właśnie chodzi i to mi się w PiS podoba.
Dlaczego ciebie płatna kurwo jeszcze stąd nie wyjebali? Cygański lachociąg ma więcej godności od ciebie. Ty kurwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów