📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
a nie było tego raptem wczoraj?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Na resuscytację krążeniowo-oddechową to mi nie wygląda więc nie wiem co to za gówno.
uderzyl glowa w piach jak ja penisem w zeby mojej ostatniej dupy
tak jakiś cwel robi coś przez co koleś może mieć uszkodzony kręgosłup po to żeby się popisać co umie ale kurwa każdy teraz mądry jest przy szukaniu zaczepki -.-
Mhm, myślałem, że jakiś gość będzie leżał na plaży a dwie piękne ratowniczki będą prowadziły RKO :| Się k**wa przeliczyłem...
RKO to mu się przyda po tym pierdolnięciu ^^
Drugiego z takimi kompleksami to ze świecą szukać...
Przypominam, że wrestlingi są udawane/reżyserowane. Oba chopaczki robiły to tak, żeby żadnemu nic się nie stało, co widać na przykladzie "ofiary". Wybija nogi do tyłu, aby równo upaść i ląduje na rączkach, co by sobie buźki nie rozpierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów