📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Dwóch psychicznie chorych. Jeden baran otwiera drzwi jakby był u siebie na polu. Drugi szuka tylko najmniejszego powodu żeby podrzeć japę. Jakie to polskie. Wstyd. Zero kultury. Śmiejemy się z ruskich a u nas naprawdę nie jest dużo lepiej.
Tego golfa to chyba dostał w prezencie od szefa kuchni.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Niezależnie czy się facet czepiał słusznie czy nie, burak z golfa nie miał prawa rzucać w jego samochód jajkami.
Roszczącego pretensje? To tak się da? ...Żądam, żeby ktoś miał do mnie pretensje, bo mi się należy. Jakież to logiczne.
Cytat:
A czy ten, co wysiadł z auta, to nie koleś z Breaking Bad?
Chyba tak, grał bodajże w 4 odcinku 3 sezonu jednego z przechodniów, którego mijał Walter w drodze do pracy.
Nie znałem do tej pory takiego modelu... Gdzie sprzedają takie Fordy SCO?
ten z golfa tylko potwierdził pochodzenie prowincjonalnym atrybutem
Teraz to każdy Gimbus "jajami wali"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów