📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstaw ktoś kurwa cały odcinek, bo niedługo to nawet reklamy z tego roasta będą wrzucać.
kurwa czesc 6/342 i tak po jednych do nastepnych swiat ...
Nie ma całości.
Agencja odpowiedzialna za nagrywanie tego wstawia na tube po jednym odcinku na każdą osobę.
A Antek dał radę.
I dobrze powiedział "i kto to mówi" jest po prostu zjebane po całości.
Agencja odpowiedzialna za nagrywanie tego wstawia na tube po jednym odcinku na każdą osobę.
A Antek dał radę.
I dobrze powiedział "i kto to mówi" jest po prostu zjebane po całości.
Dobra, muszę o to spytać.Wiem że siara,ale co to jest ten roast? Czy chodzi o to że oni smażą Aberalda Gize w jakimś metaforycznym znaczeniu, czy to jakieś z słówko podchywcone z amerykańskiej sceny kabaretowej, i co ono oznacza w tym sensie.
Kabaret i Stand-up mamy chujowy, ale w dopierdalaniu sobie od dawna jesteśmy światową elitą.
Moim zdaniem do tej pory najlepszy na roaście Urbańskiego też pojechał
a wuj niech stracę dam to 20 piwo niech wk.. denerwuje na głównej ..
Stand up w Polsce to jak dla mnie tylko Giza i Ruciński, wiadomo, że nie wszystkie monologi, ale dają radę i widać, że lubią to robić, co do i kto to mówi to napiszę tak, oglądałem whos that line i owszem uśmiałem się bardziej, ale to jest kurwa nie możliwe, żeby część programu nie była ustawiona i z resztą gdzieś wyczytałem, że była, u nas widać, że serio improwizują, czasem wyjdzie a czasem nie, ale szacun, że nie lecą w chuja, a tak naprawdę w każdym odcinku coś śmiesznego się znajdzie.
Roasty jak dla mnie trochę ssą pałkę, ale przynajmniej coś się dzieje i się człowiek uśmiechnie.
Roasty jak dla mnie trochę ssą pałkę, ale przynajmniej coś się dzieje i się człowiek uśmiechnie.
A po chuj się spinać o te odcinki? Można się pośmiać? Można, więc po chuj?
To NIE jest śmieszne. Jak tak lubią małpować amerykanów, to do kontenera i za ocean.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów