📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
no ładnie, zostały jeszcze z trzy albo cztery filmiki i może w końcu ktoś wciepnie całość
Chyba popis czytania z kartki. Do gościa nic nie mam, ale niesamowicie mnie irytuje coś takiego ( nie bóldupuje, wiem że legendy roastu też czytały z kartek, co nie zmienia faktu, że mnie to wkurza).
Wytłumaczcie mi na czym polegają te roasty i dlaczego cały czas jest napisane , że Abelard Giza , a nawija kto inny ?
Lukasz2525 - "Roast Abelarda Gizy" czy jak kto woli "Lincz". On jest jako 'gwiazda', siedzi sobie tam w kącie, a grupka znajomych z TV mu dopierdala. Po tych wszystkich gościach, on wstaje, podchodzi do mikrofonu i sam im dopierdala. Tak to mniej-więcej wygląda.
Polecam obejrzeć Roast Jezusa Chrystusa - najlepiej to pojechał Lucyfer, wpiszcie sobie na youtube:"JC Roast Devil hate".
Polecam obejrzeć Roast Jezusa Chrystusa - najlepiej to pojechał Lucyfer, wpiszcie sobie na youtube:"JC Roast Devil hate".
Śmieszne to jak kefir na półce w supermarkecie w dziale z wędlinami... czyli wcale. Gdyby nie śmiech publiczności to bym nawet nie wiedział kiedy na mojej twarzy ma grymas uśmiechu zagościć. Dziękuję Ci publiczności!
Wiecie dlaczego nie wrzucą całości? Bo sobie piwa na każdej części nabijają
@up Bo jeszcze autorzy nie wrzucili całości cepie.
kiepskie te całe "roasty". Czytają, dość niezgrabnie, z kartki, te swoje "żarty", co parę wersów wrzucą coś z kupą, dupą a ludzie ubawieni. Jakoś tak, wszystko to bez ładu, składu, żarty wymyślane na siłę, często bez żadnej pointy, byle wulgarniej od poprzedników. Łoren chyba najsłabiej ze wszystkich, choć poprzeczka i tak dosyć nisko ustawiona. Ot, taka moja, dość niezgrabna, refleksja po obejrzeniu na sadolu, kilku wstawek z tych "roastów". Dla mnie wystarczy.
czy tylko mnie to nie bawi?
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów