Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie muszę, mam ponad 2 metry "
Mój profesor na studiach mówił na takich powyżej 2 metrów mutanty, jakiś gen wam się zjebał i zamiast rozum poszło we wzrost
W moim przypadku jest to wynik mechanicznego uszkodzenia mózgu oraz silnego szoku psychicznego, na który byłem wystawiony mając 5 lat. Spowodowało to uszkodzenie przysadki, podpajęczynówki oraz nadczynność tarczycy.
Wszystko się jednak juz uregulowało i po prostu spory ze mnie skurwiel. Nie mam mikrocefali, 21 chromosomu czy innych genetycznych naleciałości.
Doprawdy światłego nauczyciela miałeś. Po samym ego dałoby się go przez ścianę wyczuć.
W moim przypadku jest to wynik mechanicznego uszkodzenia mózgu oraz silnego szoku psychicznego, na który byłem wystawiony mając 5 lat. Spowodowało to uszkodzenie przysadki, podpajęczynówki oraz nadczynność tarczycy.
Wszystko się jednak juz uregulowało i po prostu spory ze mnie skurwiel. Nie mam mikrocefali, 21 chromosomu czy innych genetycznych naleciałości.
Doprawdy światłego nauczyciela miałeś. Po samym ego dałoby się go przez ścianę wyczuć.
Ksiądz ci jebnął chujem w czółko jak miałeś 5 lat? Bo pierdolisz jak potłuczony, chujem po czole.
Wedlug tego portalu nie wolno jezdzic motocyklem rowerem bo to chujowe ? Mam nadzieje ze kiedys powstanie temat z przedstawieniem postaci uzytkownikow tego portalu, pewnie wygladacie jak z wiekszosci memow . Koniobijcy stulejarze hahaha
Nie wyglądamy jak ty, pizdusie w rurkach pijące sojowe late, Weganie studiujący prawo
Ksiądz ci jebnął chujem w czółko jak miałeś 5 lat? Bo pierdolisz jak potłuczony, chujem po czole.
Akurat twój ojciec był zajęty waleniem konia transowi w krzakach pod przedszkolem. Także nigdy go nie doświadczyłem w przeciwieństwie do ciebie i reszty pederastów.
Rozumiem, że wyrazy wielosylabowe sprawiają ci problemy. Gdy czytasz klaszcz w ręce smyku.
"Nie muszę, mam ponad 2 metry "
Mój profesor na studiach mówił na takich powyżej 2 metrów mutanty, jakiś gen wam się zjebał i zamiast rozum poszło we wzrost
Jak masz kompleksy to szpilki załóż, a nie miej pretensje do wysokich
Pewnie typowy spasiony i przepocony kierowca tira, którego żona się puszcza na lewo i prawo.
Nie każdy bohater nosi pelerynę.
Tirowiec skurwiel, też nie przepadam za rowerzystami ale to co robi to przegięcie.
kretynie skąd wiesz że to tirowiec? najpierw się naucz co oznacza skrót TIR jebany dzięciole.
Akurat twój ojciec był zajęty waleniem konia transowi w krzakach pod przedszkolem. Także nigdy go nie doświadczyłem w przeciwieństwie do ciebie i reszty pederastów.
Rozumiem, że wyrazy wielosylabowe sprawiają ci problemy. Gdy czytasz klaszcz w ręce smyku.
Klaszcze to twoja mamusia jak dostaje ode mnie bydlaka do plapy, cieszy się na nadchodzący kefirek jak pisklę na robaka XD
No i chuj ściągnąłeś mnie do swojego gównianego poziomu przez co piszę głupoty. Dumny pewnie jesteś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów