Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(...) No i chuj ściągnąłeś mnie do swojego gównianego poziomu przez co piszę głupoty. Dumny pewnie jesteś.
Zadziwiająco łatwo poszło sciągnąc ciebie do szamba, ciekawe jest jednak, ze pływasz kraulem zamiast dostawać spazmów od gówna.
Co zastanawiające sam przyjąłeś chamską retorykę postach jako pierwszy pieprząc coś o księdzu i fiucie, zupełnie przeze mnie nie sprowokowanym;
a teraz nędzny wymoczku unosisz się ogładą i kulturą osobistą?
Ksiądz ci jebnął chujem w czółko jak miałeś 5 lat? Bo pierdolisz jak potłuczony, chujem po czole.
I się dziwisz? Hodie mihi - cras tibi pierdolony hipokryto.
Ale Ty smutny jesteś.
ty jesteś smutny,
siedzisz w dupie i nie rozumiesz o czym on pisze,
dopierdalasz tylko komentarze dla wyświetleń,
oto całe twoje współczesne zjebane życie,
weź coś zmień , albo zawsze będziesz pizdą
No to w czym problem? Wsiadaj na rower i dajesz.
z hujem się na rozum zamieniłeś, czy z psychiatryka piszesz
Jak masz kompleksy to szpilki załóż, a nie miej pretensje do wysokich
Wez sobie sprawdź długość życia ludzi ze wzrostem powyżej 2 m
Więc cieszę się że swoich 186 cm
Szpilek nie muszę nosić
Zadziwiająco łatwo poszło sciągnąc ciebie do szamba, ciekawe jest jednak, ze pływasz kraulem zamiast dostawać spazmów od gówna.
Co zastanawiające sam przyjąłeś chamską retorykę postach jako pierwszy pieprząc coś o księdzu i fiucie, zupełnie przeze mnie nie sprowokowanym;
a teraz nędzny wymoczku unosisz się ogładą i kulturą osobistą?
I się dziwisz? Hodie mihi - cras tibi pierdolony hipokryto.
Ale zamknij już ten ryj jebana atencyjna pipko z urazem w mózgu
Nie muszę, mam ponad 2 metry.
Wow, ale z ciebie wielki szu. Wyglada na to, że twoje jedyne życiowe osiągniecie, że nie pytany się tym szczycisz
Ludzie zrzeszeni wokół tego ruchu modyfikują tak swoje diesle, aby generowały specjalnie jeszcze więcej czarnych spalin. Skrajni członkowie, jak na załączonym obrazku, traktują spalinami wszystkich tych, których mogą kojarzyć jako zwolenników ekologi takich jak rowerzyści czy piesi jak wyżej. Logika raczej z dupy jak cała Burgerlandia.
To co jest zaprezentowane na klipie to nazywa się bodajże Rolling Coal i jest w Burgerlandzie nowym ruchem anty eko skierowanym przeciwko ekologicznemu porządkowi rzeczy.
Ludzie zrzeszeni wokół tego ruchu modyfikują tak swoje diesle, aby generowały specjalnie jeszcze więcej czarnych spalin. Skrajni członkowie, jak na załączonym obrazku, traktują spalinami wszystkich tych, których mogą kojarzyć jako zwolenników ekologi takich jak rowerzyści czy piesi jak wyżej. Logika raczej z dupy jak cała Burgerlandia.
Rozumiem, że w najbogatszym kraju trzeciego świata nie ma policji ani norm wydalania pyłów przez pojazdy? A jeśli oba te wynalazki cywilizacji są dostępne, to mandacik powienien nauczyć przygłupów rozumu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów