Ma więcej niż ty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre na płoć i nie tylko
Artysta jak skurwysyn. Ja w takim razie zamknę kilku malarzy i jako artysta będę podawał im pędzle farby i chuj wie co tam jeszcze do malowania jest potrzebne. A co.
W sumie to niezły sposób na kasę.
Można hodować te stworzonka, dawać im złoto i kamienie szlachetne a jak już sobie zbudują domek to zajebać robala jego chatkę sprzedać za gruby hajs.
Można hodować te stworzonka, dawać im złoto i kamienie szlachetne a jak już sobie zbudują domek to zajebać robala jego chatkę sprzedać za gruby hajs.
Cytat:
W sumie to niezły sposób na kasę.
Można hodować te stworzonka, dawać im złoto i kamienie szlachetne a jak już sobie zbudują domek to zaj***ć robala jego chatkę sprzedać za gruby hajs.
A złoto i kamienie które mu dasz na początek skąd weźmiesz? Wysrasz? Na takim interesie chuja możesz zarobić...
Kiedyś na zajęciach bodajże z hydrobiologii prowadzący pokazał zdjęcie chruścika, który miał domek z kiepa.
BongMan, ty też zaczynasz wrzucać materiały z innych stron, i to z FAKOPEDI? kurwa Sadol się kończy
W sumie jakby tak znaleźć jakiś strumień gdzie wiadomo że występuje złoto wpuścić tam te robaczki i raz na tydzień zabierać im mieszkanko....pomysł trzeba dopracować ale byłoby do zrobienia.Jak mówi klasyk trzeba tak zrobić żeby się nie narobić a zarobić.....czy cuś w ten deseń.
no nie weim czy byście chcieli mieć tak jak te robaki ... Ktoś daje wam złoto na to żebyś zbudował sobie z niego dom, niestety za raz po tym jak ukończysz, ktoś robi Ci fore po czym wywala cię z domu, Ciebie zabija a chate zabiera dla siebie ...
Ja rozumiem psy ale, kurwa, chruściki bogatsze od przeciętnego mieszkańca ziemi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów