I pajączek na szybie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
I pajączek na szybie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I z czego się cieszysz blondyna. Tak zbilas szybę swoją inteligencją. Dla niej szok że jest tak głupia
sami tu znawcy!!!
bo szyba od wewnątrz ma inną warstwę niż na zewnątrz
ta na zewnątrz jest mocna i jej tak łatwo dlatego nie potłuczesz
Byku35 napisał/a:
sami tu znawcy!!!
No i co dał twój komentarz? Baba durna jest i przez jej durnotę szyba do wymiany. Co było do udowodnienia w tym filmie? Babska durnota a nie studia nad wytrzymałością szyby samochodu. Piwo leci za ponowne ukazanie babskiej durnoty.
panar3 napisał/a:
No i co dał twój komentarz? Baba durna jest i przez jej durnotę szyba do wymiany. Co było do udowodnienia w tym filmie? Babska durnota a nie studia nad wytrzymałością szyby samochodu. Piwo leci za ponowne ukazanie babskiej durnoty.
Wiekszosc filmikow jest o durnocie facetow yhym
Mój komentarz: "ha ha ha ha ha ha".
pozatym, szyba saMjest bardzo czuła w rogach i na bokach. tam najłatwiej jest ją stłuc. A zmywarka z filmiku właśnie w takie miejsce trafiła.
Gówno prawda. Szyba jest wytrzymała zewnątrz ponieważ jest uwypuklona na zewnątrz zeby w razie potrącenia przyjęła większa siłę niż standardowa szyba płaska. Juz nie wspomnę o oporze powietrza żeby szyba wpadła do środka. A ta musiała być pęknięta skoro pękła od plastikowej butelki tylko pęknięcie się powiększyło
Ona ma dopiero talent, niektórzy kijem walą po 3 razy i nic a ta plstykowym bidonem.
Kto je z kuchni wypuscil...
impressa88 napisał/a:
Gówno prawda. Szyba jest wytrzymała zewnątrz ponieważ jest uwypuklona na zewnątrz zeby w razie potrącenia przyjęła większa siłę niż standardowa szyba płaska. Juz nie wspomnę o oporze powietrza żeby szyba wpadła do środka. A ta musiała być pęknięta skoro pękła od plastikowej butelki tylko pęknięcie się powiększyło
Co ty pierdolisz szyba jest wygięta ze względu na aerodynamikę po to aby zmniejszyć opór powietrza i poprawić osiągi auta nawet jak by była płaska nie wpadła by do środka bo jest zbyt mocna oryginalną szybę ciężko zbić młotkiem nawet porządny wypadek potrafi wytrzymać a co dopiero żeby opór powietrza ją wcisną ta na filmie mogła być już wymieniana .
Czytam kurwa wasze komentarze i nie wierze, no kurwa mać, nie wierze. Chuj w tą blondynkę, ale czy wy skończyliście chociaż podstawówki? Przecież oczy aż bolą od tych błędów. Ja pierdolę, do końca wakacji tu nie wchodzę. Kogo trzeba obrazić, żeby dostać bana na dwa miechy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów