📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to czarnuch, więc to normalka.
Radeghost napisał/a:
zeby tak cie dojebali kiedys za ten 'rasizm', polaczki wcale od czarnych nie lepsze. przynajmniej czarni graja np w kosza, a polaczki pija pod sklepem xd
ty, nie pomyliłeś czasem portalu z kiblem?
petru23 napisał/a:
Fragment Ewolucji z 2001r., na gifie noga Orlando Jones`a
Nie nadawaj im imion bo się jeszcze przywiążesz do takiego ... co najwyżej Niewolnik nr 1 , nr 2 itd...
Radeghost napisał/a:
zeby tak cie dojebali kiedys za ten 'rasizm', polaczki wcale od czarnych nie lepsze. przynajmniej czarni graja np w kosza, a polaczki pija pod sklepem xd
z koszem i siatką mają długą historię sięgającą kolonizacji Afryki.
p.s. a mieli w średniowieczu sławnych astronomów?
chyba nie.
albo może któryś z nich wynalazł pierwiastek chemiczny?
kurcze też nie.
jakiś wynalazek techniczny? samochód? żarówka? może chociaż elektryczność?
Gwoli ścisłości : prezentowane przykłady nie odnoszą sie tylko do Polaków.
Spory ten owsik
Cytat:
wynalazł pierwiastek chemiczny?
@up
weź kurwa wracaj do gimbazy a nie na Sadolu się wypowiadasz, bo chyba jeden etap "ewolucji" współczesnego człowieka pominąłeś
Albo za mało zadań zadają w dzisiejszej podstawówce/gimbie.
petru23 napisał/a:
Fragment Ewolucji z 2001r., na gifie noga Orlando Jones`a
a robak to Żuk Gnojarz?
wodzu11 napisał/a:
@up
weź kurwa wracaj do gimbazy a nie na Sadolu się wypowiadasz, bo chyba jeden etap "ewolucji" współczesnego człowieka pominąłeś
Albo za mało zadań zadają w dzisiejszej podstawówce/gimbie.
dzięki za odzew.
cyt. "Pierwiastek chemiczny – podstawowe pojęcie chemiczne.
taka substancja chemiczna, która składa się wyłącznie z atomów posiadających jednakową liczbę protonów w jądrze[1].
Pierwotna definicja pierwiastka chemicznego podana przez Arystotelesa, głosząca, że jest to taka substancja, której nie da się rozłożyć na prostsze, nie jest już współcześnie stosowana[2]."
masz jeszcze jakies pytania?
@up. Już nie bądź taki qrwa mądry. Pytań nie mam żadnych, do pani Skłodowskiej-Curie szacunek mam duży, ale pierwiastek to ona co najwyżej odkryła a nie wynalazła. Głąbie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów