📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wojtas09999 napisał/a:
To sa Amerykanie
Tak sie nazywaja te insekty
Nie trudno było zgadnąć że ktoś tak odpowie. Wiect może tak: to malutkie co tego tak dużo to turki są? Co to jest?
Amerykanie to te głąby na filmie. Insekty przyjechały z Turcji i nazywają się turasiątka pospolite. Zaufaj mi- jestem entomologiem
Pchły, karaluchy, pełno kłaków i smród psiego dupska i kłaków.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Don_Beck napisał/a:
Nie trudno było zgadnąć że ktoś tak odpowie. Wiect może tak: to malutkie co tego tak dużo to turki są? Co to jest?
To są Karakany.
Raczej nikt nie określi co to za robale, bo nie ma zbliżenia na konkretnego osobnika. A bez tego to można tylko być internetowym znafcom.
poligon6 napisał/a:
Robactwo jak w chałupie psiarza.
Nie chcę znać twoich znajomych.
poligon6 napisał/a:
Tobie to naprawdę musiała stać się jakaś krzywda, może jak byłeś troche młodszy to Twoi rodzice mieli w domu psa i kochali go bardziej od Ciebie....
poligon6 napisał/a:
Oo i jest ten co go pies za młodu obracał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów