📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
najpierw trzeba wlać alkohol w ucho...
Tam raz był filmik jak jakiegoś chrabąszczowatego skurwysyna wyciągali, a wyglądał na luja mogącego przegryźć się do łba...
Świat jest piękny, tylko kobiety to kurwy.
Pamiętam jak mi matka mówiła żeby nie spać na podłodze bo mi skorek w ucho wejdzie...
5:18
... ?
-wstrzymuj mocz tak długo jak tylko zdołasz, pij mnóstwo wody i moczopędnych napojów. Kiedy będziesz już odczuwał ból idź się w końcu odlej.
-załóż naprawdę ciasne skarpetki, nie zdejmuj ich przez cały dzień trzymając w butach ze sztucznego tworzywa. Wieczorem w końcu je zdejmij i podrap się po tych wybroczynach na nodze.
-leż cały dzień na plaży, nic nie pij ani nie chowaj się w cień. Pod koniec dnia, weź chłodną kąpiel i napij się zimnego browarka.
-idź na basen, przez cały dzień miej dyskomfort w uszach. Wieczorem kiedy się kładziesz, czujesz nagle pyknięcie i stróżkę ciepłej wody wylewającej się z ucha
-wstrzymuj mocz tak długo jak tylko zdołasz, pij mnóstwo wody i moczopędnych napojów. Kiedy będziesz już odczuwał ból idź się w końcu odlej.
-załóż naprawdę ciasne skarpetki, nie zdejmuj ich przez cały dzień trzymając w butach ze sztucznego tworzywa. Wieczorem w końcu je zdejmij i podrap się po tych wybroczynach na nodze.
-leż cały dzień na plaży, nic nie pij ani nie chowaj się w cień. Pod koniec dnia, weź chłodną kąpiel i napij się zimnego browarka.
-idź na basen, przez cały dzień miej dyskomfort w uszach. Wieczorem kiedy się kładziesz, czujesz nagle pyknięcie i stróżkę ciepłej wody wylewającej się z ucha
W takim wypadku powinien użyć strzykawki z wodą i płukając sama wyleci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów