📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sądzać po tuszy ...robaki to jedyne co zostało przy zyciu na jego farmie..a i z tymi sie uporał szybko
Ps to reklama Musztardy ???
Ps to reklama Musztardy ???
heh... widzialem tyle pojebanych filmikow na sadolu, ale pierwsze 2 sekundy filmiku powoduja u mnie odruch wymiotny taki jebany kryptonit... nawet jestem w stanie zobaczyc morde grodzkiego, nie przerazilyby mnie nagie zdjecia tego dzika z TVNu ale taki szajs potrafi mi zakręcic bebechami :/
fikuswdoniczce napisał/a:
Ten typ już tu kiedyś był
Byli tu już obaj.
sadistic.pl/liga-niezwyklych-dzentelmenow-2020-vt528544,15.htm5835932
Typowy Amerykaniec. Socjalu nie dali, to zamiast BigMaca trzeba wpierdalać robaki...
Już jest wystarczająco pierdolnięty mając takie coś na ryju, więc nie musiał udowadniać swojego debilizmu jedząc robaki.
wy ludzie jesteście pojebani
Nie wiem jak ty, ale większość je świnie, jak są już martwe taki detal.
Robić karierę na pokazywaniu jakim popierdolonym debilem się urodziło ... ja pierdole świat upadł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów