Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gwiazdorzyć każdemu wolno
które to już auto
szkoda tych samochodów bo prawdopodobnie jutro się rozpierdoli na którymś z ostatnich oesów jak to zwykle bywa
Robert się dobrze bawi, bo lubi zapierdalać, ciekawe kiedy się skończy cierpliwość sponsorów
To może w rajdach chodzi o to, żeby jeździć powoli i bezpiecznie?!
Kurwa a Colin to się w ogóle nie rozpierdalał...
Przestańcie już w końcu pierdolić bo to się nudne robi.
Człeń ma talent, jest pro, jedyny polak w F1 swego czasu, i dalej kozak po tak poważnym wypadku.
Nie jesteście tak w stanie jeździć na dwie ręce i nogi dodając głowę, jak on jedną ręką.
Ostatnio zawiodły hamulce dlatego się rozjebał
Nie wiem czemu jest taki hejt na Roberta , gościu wrócił do ścigania po ciężkim wypadku w którym prawie stracił rękę i nieźle sobie radzi w WRC (przypominam że to dopiero jego 2 sezon) . Jest jednym z najszybszych kierowców co pokazał w rajdzie Monte Carlo (4 wygrane OSy)
@kydeM
Ostatnio zawiodły hamulce dlatego się rozjebał
Nie wiem czemu jest taki hejt na Roberta , gościu wrócił do ścigania po ciężkim wypadku w którym prawie stracił rękę i nieźle sobie radzi w WRC (przypominam że to dopiero jego 2 sezon) . Jest jednym z najszybszych kierowców co pokazał w rajdzie Monte Carlo (4 wygrane OSy)
Dzięki telewizji. Się zaczęły "Robert znów zniszczył auto" i teraz mamy wszędzie "Oooo. Robert jedzie, to pewnie pizgnie zaraz i rozpieprzy auto".
To może w rajdach chodzi o to, żeby jeździć powoli i bezpiecznie?!
Kurwa a Colin to się w ogóle nie rozpierdalał...
Przestańcie już w końcu pierdolić bo to się nudne robi.
Ty przestań pierdolić, jak Kubica tyle wygra co Colin, to może sobie rozbijać 20 samochodów rocznie, a jak na razie jeździ dobrze, ale mało osiąga, sponsor oczekuje wyników, a nie spektakularnych kraks.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów