Polecam szczególnie 2:40, ale cały filmik kozak. Nie wyobrażam sobie jechać takiej trasy, przy takiej prędkości i na dodatek przy zwykłych światłach mijania :OO
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie swiatla mijania zobacz co ma na masce
Ogladnij caly filmik, a potem komentuj
niech ktoś w skrócie opisze, o co chodzi w tym slangu, prawy + krótki, lewy 160, (te liczby to prędkość czy odległość?) i z jakim wyprzedzeniem się mówi, czy kończy ostatni zakręt, to mówi o następnym, czy np. dwa zakręty do przodu wybiega?
lewy prawy to wiadomo.. zakręt
ostry łagodny to typ zakrętu
cyfra od 1 do 6 to bieg, na którym ma przejechać zakręt
160 to prędkość
hopa - skocznia
"nie ciąć" to nie ścinać zakrętu.
Żadna filozofia
Do prawy ostry 2 50, nie ciąć!
160 to prędkość
hopa - skocznia
Żadna filozofia
rozjebał elektrownie, to musi dymać na mijania. Szacunek dla Robert bo chłopa ma jaja.
I jak ma się nie rozbijać skoro po ciemnościach tak zapierdala! Szacun dla Roberta!
No to sie nie dziwię że zostawił jazdę w kółko w F1. Tu sie przynajmniej cos dzieje
wachowiak napisał/a:
lewy prawy to wiadomo.. zakręt
160 to prędkość
hopa - skocznia
Żadna filozofia
Jak nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Dajmy na to:
150 Prawy 4 Ciąć
150 - Metry do następnego zakrętu
Prawy 4 - Stopień trudności zakrętu. (1 - najostrzejszy, 6 - bardzo łagodny, ledwo zauważalny)
Ciąć - Przyciąć zakręt
Dużo słów pilot z kierowcą ustalają sobie sami.
Sam jestem pilotem na KJSach.
A propo światła, to nie są światła mijania tylko elektrownia na masce.
Respekt kurwa!!! Kozaczki w golfach, jak śnieg popada to na ręcznym drift pod tesco pewnie bardziej kontrolowany robią ehhh
W ktorym momencie sie rozjebal ? Nie chce mi sie ogladac calego przejazdu tego pazia
To jest prawdziwy wzór do naśladowania, a nie te nażelowane pizdy co nie potrafią kompletnie nic osiągnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów