Kurwa znalazł się kierowca tyle aut rozjebał.
a ty smieciu kim jestes zeby pluc na kubice? do piet mu nie dorastasz prostaku ze wsi
]Kubica to jebany buc, w zagranicznych mediach szczęśliwy i wygadany a w Polsce zawsze z dąsem. Chuj mnie obchodzi, czy jeździ autem lepiej ode mnie, bo to że szybko zapierdala nie jest wyznacznikiem tego, że nie mogę go skrytykować. Inna sprawa, że taki doskonały kierowca z niego a jedyne wzmianki od dłuższego czasu o nim brzmią "Kubica rozpierdolił kolejny samochód".
Kasztan z niego i chuj, a wy sobie możecie uważać, że jestem hejterem hehe
lepiej zmien tampon bo ci pizama przemoknie bucy jebany
Tak strasznie chujowo być Polakiem, który osiąga sukces, tyle wszy nagle się pojawia wśród rodaków...
No jak w pl dziennikarze w wiekszosci to sa "dziennikarze", kretyni, debile i jeszcze gorsze pytania. Jak ktos tu zauwazyl zagranica go bardziej szanuja niz tutaj. Pozatym nie zauwazylem by byl jakims bucem, po prostu odpowiada na pytania, bez jakichs wiekszych emocji, moze powinien klamke jeszcze dziennikarzowi polerowac?
Kurwa!!! czy Was popierdolilo ? Weż dostań się do f1 taki Mimochi , bziktheblue (niemcem jedzie)maciek1324, kaiel, pakicito, Lexus23K nastepny mistrz o ktorym nikt nie słyszał. Weźcie się dostańcie do F1 i wygrywajcie dla Polski ZAMIAST PIERDOLIC. Jeden rozbił żuka raz w życiu 2 miał stłuczke pod remizą. Wiecie ilu było kierowców w f1 ? jak nie wiesz to polecam www.google.pl . Jak sie nie ineresujesz sie tym sportem to sie nie wypowiadaj. bezmuzgi idioto co piszesz do mnie po zydowku! Jak komuś nie wychodzi a był dobry to już lache na nim kładziesz.
nie dość, że z ortografią nie jesteś za pan brat, to jeszcze nie umiesz czytać ze zrozumieniem;
napisałem, że gość się dostał fuksem do F1 a potem to porzucił jak idiota
a jak tak lubisz tego Kubicę to go dodaj na facebooku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów