Kurwa Wasze auta rozbija że Was dupa o to boli? Za waszą kasę to robi?
Sam na to wszystko zapracował świetną jazdą od najmłodszych lat. Przez wszystkie serie wyścigowe jakie się przewinął jeździł zajebiście.
Teraz jeździ w rajdach topowym autem, jak by źle jeździł to Citroen i Lotos nie wykładali by kasy na starty.
Jakie to typowe, komuś innemu idzie coś dobrze to trzeba mu dopierdolić, zmieszać z błotem, wyśmiać.
A tym pojebom na drodze dobrze powiedział, mogli na pobocze chociaż zjechać...
-Kubica wygrywa:
"jeeejjjjuuuu, niedziela jutro! bendem oglondeć formułę jedną o 11 na polsracie! Kubica jedzieeee! Robert daawaaaj!"
-Kubica przegrywa (przejechał w rajdach więcej kilometrów niż przeciętny Polak-niedzielny kierowca trasę dom-praca-dom-kościół-tesco):
"buuu, Kubica, leeeszczu, każde auto rozbiłeś, jeździć nie umiesz, za taczkę się weź, ja bym to zrobił lepiej polonezem/żukiem/golfemIII sumsioda".
Mam nadzieję, że dobrze to zobrazowałem.
Idę zjeść i spać. Dobranoc.
Polactwo "hejtuje":
ja hejtuję, bo jestem rodowitym zawistnym Polakiem a nie ciapakiem co się podnieca szczęściem innych
ale pierdolicie...
Kurwa Wasze auta rozbija że Was dupa o to boli? Za waszą kasę to robi?
Sam na to wszystko zapracował świetną jazdą od najmłodszych lat. Przez wszystkie serie wyścigowe jakie się przewinął jeździł zajebiście.
Teraz jeździ w rajdach topowym autem, jak by źle jeździł to Citroen i Lotos nie wykładali by kasy na starty.
Jakie to typowe, komuś innemu idzie coś dobrze to trzeba mu dopierdolić, zmieszać z błotem, wyśmiać.
A tym pojebom na drodze dobrze powiedział, mogli na pobocze chociaż zjechać...
I kiego chuja się spinasz ? Krytykować nie wolno ? Wyrażam swoje zdanie. Jak Ci nie pasuje to nara. Nie wciskam nikomu swoich racji, to i Twoich nie będę słuchał. tyle w temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów