Lewy w Barcelonie i reakcja kolegów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
piłkarz z niego naprawdę dobry ale reszta to patałachy i dlatego lśni jedynie w bvb
w reprezentacji sie nie stara, ot tajemnica.
lisciasty napisał/a:
Czyżby to była nowa astra? ;]
Musisz tych z filmiku spytać w czym siedzieli, ja nie wiem
kołtoń jaki lizodup, kurwa :/
tak astra i to sedan
A Kołtoń tak się nad nim rozpływa, że pewnie zaraz mu laske opierdoli
Aaa, więc tu chodziło o prezentację samochodu. Bo obejrzałem dwa razy i nie skumałem o co kamon. Gupi ja...
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów