Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że spierdalał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś chuja wiesz !
To piszą dzieci, które ćwiczą, są troszeczke wyrzezbione i mysla, ze maja jakikolwiek podjazd do chlopa 35-45 letniego o wadze 120-130 kilo. Pierdolnie raz a dobrze i dziecko ląduje na betonie i nie wie gdzie jest i co sie stalo, jak sa w kilku to reszcie mięknie i zbiera kolege z podlogi
Ja pierdolę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
Lepszy od Szczerby czy Joński , goni Cyganów i prawidłowo .
Ja pierdolę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
Wyjebane mam w to jak Polaków postrzegają w dupę biorący ćwierćstrzałowcy.
Natomiast wiem, że ty lubisz kucać na mieczyki zagranicznych, kolorowych cweli i dlatego powinieneś takich swiniaków spotykać przynajmniej raz w tygodniu aby mogli ci zajebać placka na pysk i przypomnieć gdzie twoje miejsce w szeregu.
Jebać takich.
No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że spierdalał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś chuja wiesz !
Tu się zgodzę. Wystarczy spojrzeć na strongmenów i już widzi się, że nie są to typowe góry mięśni, ale mają w sobie tłuszczu. Od wyglądania są kulturyści. Notabene był kiedyś ból dupy, bo w God of War: Ragnarok przedstawiono Thora tak jak go opisywano w sagach - czyli z bebechem, a nie typowego playboya z mięśniami bez grama tłuszczu jak w Marvelu. Jakby zapomniano, że sam Thor potrafił biesiadować za 30 chłopa, a ponadto to pozdrowienia dla pięknisia przeżycia w zimnym klimacie latając półnago bez tkanki tłuszczowej.
A ja tu widzę, że wy Polacy jesteście pod wpływami niemieckimi. Niemcy też się irytują gdy coś zakłóca ciszę i zaraz reagują. Dziwne, że w Polsce też już tak jest i nie można muzyki posłuchać bez pozwolenia bezmózga.
Bo my Polacy jesteśmy takie zapompleksione gnojki. Niby Niemców nie lubimy, ale im zazdrościmy i kopiujemy od nich wszystko, również to co najgorsze. Chociaż w takich sytuacjach Niemcy wyręczają się policją albo Ordnungsamtem.
[ Dodano: 2024-12-16, 11:10 ]
To piszą dzieci, które ćwiczą, są troszeczke wyrzezbione i mysla, ze maja jakikolwiek podjazd do chlopa 35-45 letniego o wadze 120-130 kilo. Pierdolnie raz a dobrze i dziecko ląduje na betonie i nie wie gdzie jest i co sie stalo, jak sa w kilku to reszcie mięknie i zbiera kolege z podlogi
Z takim bebzonem mógłby nie nadążyć za chudym i szybkim. Parę uników i grubas by się wyjebał.
Wyjebane mam w to jak Polaków postrzegają w dupę biorący ćwierćstrzałowcy.
Natomiast wiem, że ty lubisz kucać na mieczyki zagranicznych, kolorowych cweli i dlatego powinieneś takich swiniaków spotykać przynajmniej raz w tygodniu aby mogli ci zajebać placka na pysk i przypomnieć gdzie twoje miejsce w szeregu.
Dużo myślisz o kucaniu na mieczyki co? Nawet takiego kolorowego nazewnictwa nie znam co Ty - nasz narodowy twardziel
A moje miejsce w szeregu jest na dupie Twojej Starej. Elo
co to za ulany seba argentuńczyk
Tacy tu wszyscy kierujący uwagę na jego wygląd. Czyżbyście tym razem "nie ruchali"? Gość przyjebał się do kolorowych najduchów, którzy napierdalają w nocy muzyką i coraz bardzie zawłaszczają przestrzeń a tu na sadolu cycku mu oglądają....
Tacy tu wszyscy kierujący uwagę na jego wygląd. Czyżbyście tym razem "nie ruchali"? Gość przyjebał się do kolorowych najduchów, którzy napierdalają w nocy muzyką i coraz bardzie zawłaszczają przestrzeń a tu na sadolu cycku mu oglądają....
Stary ale to Ty piszesz o cyckach xDDDD przetrzyj monitor
Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.
Ty nie masz ani mózgi ani mięśni ani jaj żeby nawet mruknąć do niego,sztacheto.
za tego avatara powinienes bana wylapac
Wcześniej miał logo gazety wyborczej
Zgadzam się co do obcokrajowców, ale ten spaślak nie lepszy. Pije alko w miejscu publicznym, rzuca kurwami, grozi pobiciem, a więc sam się nie potrafi dostosować do norm społecznych.
Nasz syf to nasz syf nie potrzebujemy innego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów