Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym był w obcym kraju i ktoś nie zyczył by sobie puszczania muzyki w miejscu publicznym to nie podejmował bym głupiej dyskusji.
Chuj z tym jak by typ nie wyglądał to ma prawo sie wkurwić na własnym podwórku, obcokrajowcy powinni sie dostosować do pewnych norm w naszym kraju.
Jak bym był w obcym kraju i ktoś nie zyczył by sobie puszczania muzyki w miejscu publicznym to nie podejmował bym głupiej dyskusji.
Zgadzam się co do obcokrajowców, ale ten spaślak nie lepszy. Pije alko w miejscu publicznym, rzuca kurwami, grozi pobiciem, a więc sam się nie potrafi dostosować do norm społecznych.
A tak w ogóle to takie sytuacje dogłębnie pokazują że integracja między kulturowa i rasowa nie ma racji bytu. Każda rasa i kultura ma swoje fanaberie i sposób bycia, które dla innych mogą być irytujące. Każdy niech żyje w swojej części świata.
Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.
No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że spierdalał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś chuja wiesz !
Pomimo że jesteśmy ludźmi to tak naprawde niewiele w naturze odbiegamy od zwierząt i to nie rzadko nasze wybory są podyktowane przez DNA naszych pradawnych przodków.
Do tych co piszą że chlop ulany i tragicznie wygląda. Prawda natury jest taka ze kobiety częściej wybierają taki typ budowy niz weganskiego chudzielca, prawie każda normalna zdrowa kobieta poza tymi fit femino influenserkami. Mówimy tutaj o wyglądzie a nie o intelekcie.
Pomimo że jesteśmy ludźmi to tak naprawde niewiele w naturze odbiegamy od zwierząt i to nie rzadko nasze wybory są podyktowane przez DNA naszych pradawnych przodków.
akurat tu się mylisz, bo wygląd tego kolesia był raczej niezdrowy, a kobiety myślą jajnikami i oceniają podświadomie bardzo szybko, ten koleś nie ma raczej powodzenia, chyba że wśród narąbanych panien, ale to razem słaba genetyka
Ja pierdolę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
za tego avatara powinienes bana wylapac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów