Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo my Polacy jesteśmy takie zapompleksione gnojki. Niby Niemców nie lubimy, ale im zazdrościmy i kopiujemy od nich wszystko, również to co najgorsze. Chociaż w takich sytuacjach Niemcy wyręczają się policją albo Ordnungsamtem.
Z takim bebzonem mógłby nie nadążyć za chudym i szybkim. Parę uników i grubas by się wyjebał.
Nie my Polacy, tylko Ty. Ty jesteś zakompleksionym gnojkiem, w dodatku nieszczęśliwym że tatuś i mamusia nauczyli cię mówić po polsku.
Już ja widzę te twoje parę uników do tego typa. Okrężnica że strachu by ci wypadła po jego pierwszym krzyku czarnuchu.
Bo my Polacy jesteśmy takie zapompleksione gnojki. Niby Niemców nie lubimy, ale im zazdrościmy i kopiujemy od nich wszystko, również to co najgorsze. Chociaż w takich sytuacjach Niemcy wyręczają się policją albo Ordnungsamtem.
Z takim bebzonem mógłby nie nadążyć za chudym i szybkim. Parę uników i grubas by się wyjebał.
Rozumiem że piszesz o sobie, bo tak wnioskuje po twoim profilowym.
Ty nie masz ani mózgi ani mięśni ani jaj żeby nawet mruknąć do niego,sztacheto.
Nie my Polacy, tylko Ty. Ty jesteś zakompleksionym gnojkiem, w dodatku nieszczęśliwym że tatuś i mamusia nauczyli cię mówić po polsku.
Już ja widzę te twoje parę uników do tego typa. Okrężnica że strachu by ci wypadła po jego pierwszym krzyku czarnuchu.
Rozumiem że piszesz o sobie, bo tak wnioskuje po twoim profilowym.
Oho, sadolowych spaślaków zabolało. Ale nie wszystko stracone, potrzebujecie trochę ruchu, a mniej piwska i czipsów. Jak poprawi wam się wygląd, to nabierzecie pewności siebie, wyjdziecie do ludzi i w końcu zaruchacie, zamiast przypierdalać się do wszystkiego w internecie.
Dlatego zimne piwo dla Pana z filmiku.
Ty czarny pan ale to nie jest forum LPG żebyś okazywał tutaj swoje zainteresowania.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś chuja wiesz !
mięśnie rozwijają się w dzieciństwie i wczesnej młodości, to co się wtedy wypracuje to się ma, osoby uprawiające sport wyczynowy kiedyś w ogóle nie miały widocznych mięśni, a były zdecydowanie silniejsze i wydolniejsze fizycznie niż te napakowane osobniki teraz, tak naprawdę takie przerośnięte mięśnie działają trochę jak tłuszcz u spaślaka, obciążają tylko organizm
mięśnie rozwijają się w dzieciństwie i wczesnej młodości, to co się wtedy wypracuje to się ma, osoby uprawiające sport wyczynowy kiedyś w ogóle nie miały widocznych mięśni, a były zdecydowanie silniejsze i wydolniejsze fizycznie niż te napakowane osobniki teraz, tak naprawdę takie przerośnięte mięśnie działają trochę jak tłuszcz u spaślaka, obciążają tylko organizm
Mówisz min. o mnie. Pracuje fizycznie, jest lekki brzuszek ale i duża siła i zwinność (tzw. pamięć mięśniowa)
Taki kolpoludek - wojownik klawiatury z Mokotowskiego Mordoru , mojej wagi, nie miał by ze mną najmniejszych szans.
Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.
Ale ma odwagę i charakter, może też się potrafi bić. Nie musi mieć do tego mięśni stary
bzdura mięśnie rozwijają się całe życie. Za młodu masz więcej włókien i lepszą regenerację. Nie mniej szkieletowe wyrabiają się dopiero po latach. Prosta sprawa 20 latek nie potrafi uścisnąć ręki. 50 latek już tak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów