Wyskoczył sobie z trzeciego piętra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wyskoczył sobie z trzeciego piętra.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twardy skurwesyn
Wbrew pozorom auto zadziałało jak skokochron. W Polsce też był taki przypadek że samobójca trafił na auto i nic poważnego mu się nie stalo. Tu jest coś na ten temat
google.com/amp/s/www.fakt.pl/wydarzenia/skoczyl-z-11-pietra-i-zyje/p3z3sx0.amp
google.com/amp/s/www.fakt.pl/wydarzenia/skoczyl-z-11-pietra-i-zyje/p3z3sx0.amp
Niech jebnie na beton....
Driver19cm napisał/a:
Twardy skurwesyn
Po prostu miał wielkie szczęście, że tak ładnie trafił.
Arathnmor napisał/a:
Kiedy puszcza adrenalina zaczyna się zabawa z informacjami dochodzącymi do mózgu że się zjebało.
Chuja tam, jakby cokolwiek mu się stało, to nie mógłby chodzić, a tym bardziej biegać. Jak ja się spierdoliłem z wysokości i uszkodziłem sobie odrobinkę kręgosłup, to nie mogłem się tak żwawo przemieszczać. Adrenalina sprawiała jedynie tyle, że było mi wesoło.
Kochaś nie dość, że wydupczył gościowi żonkę, to jeszcze rozkurwił samochód przekozak
Jak dla mnie to wygląda tak : Koleś chciał się zabić przez finansową chujnię, nie daje sobie już z tym rady , nie ma pomysłów jak wyjść z tego itp. Postanawia skoczyć z wysokości. Facet staje i już myśląc tylko o tym że "jego problemy się rozwiążą" skacze . Niestety los go chce dalej dymać i spada na dach auta, które amortyzuje upadek przez co nic mu poważnego się nie dzieje. Schodzi z tego auta wkurwiony ( bo zamiast uciec od problemów finansowych dokłada sobie kolejne ), mówi do Boga coś w stylu " i widzisz kurwa, nawet to mi nie wyszło " po czym spierdala spróbować gdzie indziej.
Arathnmor napisał/a:
Kiedy puszcza adrenalina zaczyna się zabawa z informacjami dochodzącymi do mózgu że się zjebało.
Pierdolisz.
Auto - dach zadziałało amortyzująco na upadek a raczej spierdalanie przed mężem dziewoji.
Jakby była jeszcze belka w poprzek w części środkowej to by miał przejebane. Nie tylko on, byłoby więcej filmików tutaj hehe
Tak czy inaczej skok udany a właściciel auta ja pierdole jak to mąż tej baby to gościu mu zrobił combo.
A jak zalał mu żonę to hattricka!
kiedyś, gdy byłem szczupły i wysportowany(czyli zprzed urodzeniem 90% sadoli), chlaliśmy u kumpla na 2 piętrze, za oknem było rusztowanie, więc żeby nie biegać po schodach do sklepu, złaziliśmy po rusztowaniu. jednego dnia pijany jak biszkopt, postanowiłem dokupić kilka flaszek, podchodzę do okna , krok i...pierdut w dół, akurat rusztowanie zdjęli. gdyby nie krzaki pod oknem,pewnie bym pił piwo u abrahama, a tak tylko zadrapania miałem, nic, nawet nogi nie skręciłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów