📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Studiowałem z takim jednym fumflem. Chłop miał łeb jak sklep, zajebiście mądry. Kiedyś tak idziemy ulicą na piwo czy tam na kebaba i o mi opowiada, że kiedyś jeździł na turnieje, a teraz to dawno nie grał, pewnie się opuścił. A ja mu mówię, że ja tez trochę grałem, wujek mnie coś tam uczył. Na to on do mnie: 'No to możemy zgrać'. 'No, ale nie mamy szachownicy'. A on się na mnie popatrzył z politowaniem i mówi: 'A na chuj nam szachownica?!'. Taki łeb z niego był...
jakby przypierdolił to by było K.O.
zatizdig napisał/a:
Studiowałem z takim jednym fumflem. Chłop miał łeb jak sklep, zajebiście mądry. Kiedyś tak idziemy ulicą na piwo czy tam na kebaba i o mi opowiada, że kiedyś jeździł na turnieje, a teraz to dawno nie grał, pewnie się opuścił. A ja mu mówię, że ja tez trochę grałem, wujek mnie coś tam uczył. Na to on do mnie: 'No to możemy zgrać'. 'No, ale nie mamy szachownicy'. A on się na mnie popatrzył z politowaniem i mówi: 'A na chuj nam szachownica?!'. Taki łeb z niego był...
tez mialem takiego ziomka z rosji taka sama sytuacja tylko ze w maku i ja mowie dla beki dobra to spróbujmy, i on mowi ze ja zaczynam i ruszem na jakies tam pole a on mowi ze juz przegralem bo zastosuje jakas tam procedure przy takim ruchu i wygrywa sie wiec gosc znal wyjscie z kazdej sytuacji po pierwszym ruchu juz wiedzial czy cie zniszczy czy troche sie pomęczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów