Robot, który zje za ciebie hamburgera, robot który się za ciebie wysra, robot który żyje za ciebie.
dali by 5 centow jakiemus chinskiemu dziecku i by to zrobilo sto razy szybciej.
Chujowy ten robot! Nawet dobrze samolocika nie potrafi puścić!
Pomijam już fakt że za kilka baniek zrobili robta który potrafi tylko złożyć najprostszy z możliwych samolotów z papieru...
dali by 5 centow jakiemus chinskiemu dziecku i by to zrobilo sto razy szybciej.
Mialem sie do ciebie dopierdolic ze Yeny sa w japonii a na filmie pokazuja chiny i w chinach sa.. no wlasnie za chuja nie wiedzialem i zanim wyszukalem ze maja tam "Renminbi" to mi przeszlo.
20 lat pozniej "ten sam" robocik bedzie serwował idealne wysmazone hamburgery, za kazdym razem perfect. Ten sam robocik bedzie wykonywal mega skomplikowane operacje manualne, ktore do tej pory byly 100x lepiej robione przez ludzi bo "maszyny sobie z tym nie poradza"
Dzieki takiemu pokazowi byc moze znajdzie sie milioner/miliarder, ktory stwierdzi, ze zainwestuje w takiego robocika pierdylion dolców bo za 10 lat bedzie mial tansza sile robocza niz dzieci w chinach...
nastepnym razem sie nie dziwcie dlaczego robocik sklada samoloty...
dlaczego robot sklada samolociki ?
- bo moze
20 lat pozniej "ten sam" robocik bedzie serwował idealne wysmazone hamburgery, za kazdym razem perfect. Ten sam robocik bedzie wykonywal mega skomplikowane operacje manualne, ktore do tej pory byly 100x lepiej robione przez ludzi bo "maszyny sobie z tym nie poradza"
Dzieki takiemu pokazowi byc moze znajdzie sie milioner/miliarder, ktory stwierdzi, ze zainwestuje w takiego robocika pierdylion dolców bo za 10 lat bedzie mial tansza sile robocza niz dzieci w chinach...
nastepnym razem sie nie dziwcie dlaczego robocik sklada samoloty...
A chcesz się założyć?