📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rok 2115, USA:
Robot, który zje za ciebie hamburgera, robot który się za ciebie wysra, robot który żyje za ciebie.
Robot, który zje za ciebie hamburgera, robot który się za ciebie wysra, robot który żyje za ciebie.
Dzięki tak przydatnym wynalazkom wraca mi wiara w przyszłość ludzkości...
robot za pierdyliard jenow sklada samolocik,
dali by 5 centow jakiemus chinskiemu dziecku i by to zrobilo sto razy szybciej.
A lotki kto zrobi?
Chujowy ten robot! Nawet dobrze samolocika nie potrafi puścić!
Pomijam już fakt że za kilka baniek zrobili robta który potrafi tylko złożyć najprostszy z możliwych samolotów z papieru...
Chujowy ten robot! Nawet dobrze samolocika nie potrafi puścić!
Pomijam już fakt że za kilka baniek zrobili robta który potrafi tylko złożyć najprostszy z możliwych samolotów z papieru...
Kurwa, jak ja mam dość tej muzyczki. Wpierdalają ją wszędzie, gdzie tylko się da.
A potem się dziwić, że pracy nie ma, jak wszystko zaczynają roboty robić za ludzi, co za paradoks.
Ludzie przechodzą sami siebie... garstka specjalistów, zapierdalała tygodniami, by stworzyć robota bo nie chciało im się samemu złożyć samolocika...
Em, ale na chuj to komu?
Niech zrobią robota który zrobi loda.
IOI napisał/a:
robot za pierdyliard jenow sklada samolocik,
Mialem sie do ciebie dopierdolic ze Yeny sa w japonii a na filmie pokazuja chiny i w chinach sa.. no wlasnie za chuja nie wiedzialem i zanim wyszukalem ze maja tam "Renminbi" to mi przeszlo.
Ale ma zajawkę.
dlaczego robot sklada samolociki ?
- bo moze
20 lat pozniej "ten sam" robocik bedzie serwował idealne wysmazone hamburgery, za kazdym razem perfect. Ten sam robocik bedzie wykonywal mega skomplikowane operacje manualne, ktore do tej pory byly 100x lepiej robione przez ludzi bo "maszyny sobie z tym nie poradza"
Dzieki takiemu pokazowi byc moze znajdzie sie milioner/miliarder, ktory stwierdzi, ze zainwestuje w takiego robocika pierdylion dolców bo za 10 lat bedzie mial tansza sile robocza niz dzieci w chinach...
nastepnym razem sie nie dziwcie dlaczego robocik sklada samoloty...
- bo moze
20 lat pozniej "ten sam" robocik bedzie serwował idealne wysmazone hamburgery, za kazdym razem perfect. Ten sam robocik bedzie wykonywal mega skomplikowane operacje manualne, ktore do tej pory byly 100x lepiej robione przez ludzi bo "maszyny sobie z tym nie poradza"
Dzieki takiemu pokazowi byc moze znajdzie sie milioner/miliarder, ktory stwierdzi, ze zainwestuje w takiego robocika pierdylion dolców bo za 10 lat bedzie mial tansza sile robocza niz dzieci w chinach...
Najlepsze jest to że ta firma znajduje się na mojej dzielnicy we Wrocławiu
Sayagin666 napisał/a:
dlaczego robot sklada samolociki ?
- bo moze
A chcesz się założyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów