📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
bardziej mnie zastanawia czemu ta ameba nawet nie sprobowala zahamowac a tylko odbila w prawo
cos mi sie wydaje ze kierowca auta byl bardziej roztargniony niz kierowca taczek
cos mi sie wydaje ze kierowca auta byl bardziej roztargniony niz kierowca taczek
Rozglądać? Hal, on był tak zajebany robotą że nie miał czasu nawet załadować.
nu zajc pogadi
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To jest typowe potrącenie na przejściu przez mistrza szos kategorii B, który uważa że wie wszystko o przepisach ruchu drogowego, czyli 90% naszych dróg.
Czy ktoś znalazł ten film na YT?
Pamiętam w podstawówce na raptem kilku lekcjach był pan policjant i uczył nas jak zachować się na drodzę, przed nią itp... Lewo, prawo i znowu lewo, i na wysepkach to samo... o znakach... nauczcie się ich... No i: "uważajcie - większy ma pierwszeństwo dla waszgo zdrowia" .
Rozumiem, że od 10-30 lat tego nie ma... to wprowadzli ekodrajwing i wymuszenia dla pieszych "debili"... PA TO LO GIA...!!! Rowerzyści też już jadą na pałę bo i ch znaki nie obowiązują i plują się na kierowców, a ja z małej mieściny co dopiero mają z większej... znaczek z pasami i ludzikiem na pasach, to przejście a nie przejazd dla rowerzystów! zasrani PEDALARZE. Tak mam też rower, ale i inne uprawnienia! OC dla pedalarzy OBOWIAZKOWE!!!
Azbest trzeba wkońcu gdzieś zutylizować ... hmmm.... - klocki hamucowe...?
Rozumiem, że od 10-30 lat tego nie ma... to wprowadzli ekodrajwing i wymuszenia dla pieszych "debili"... PA TO LO GIA...!!! Rowerzyści też już jadą na pałę bo i ch znaki nie obowiązują i plują się na kierowców, a ja z małej mieściny co dopiero mają z większej... znaczek z pasami i ludzikiem na pasach, to przejście a nie przejazd dla rowerzystów! zasrani PEDALARZE. Tak mam też rower, ale i inne uprawnienia! OC dla pedalarzy OBOWIAZKOWE!!!
Azbest trzeba wkońcu gdzieś zutylizować ... hmmm.... - klocki hamucowe...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów