To musi być jakiś socjalistyczny kraj. W Polsce też się tak kiedyś podobno pracowało.
I była Pani od nalewania wody gazowanej do kubka!
w sumie to mogę pracować...
ty na zasiłku siedzisz
To jest renta inwalidzka czy coś
E tam,
Pochodzenie tego kogoś musi samo za siebie:
genezanazwisk.pl/content/halman
To musi być jakiś socjalistyczny kraj. W Polsce też się tak kiedyś podobno pracowało.
Socjalistyczny raj*
W każdym razie byłem świadkiem WIELOKROTNIE jak zadanie które było wykonywane przez 3 osoby pomimo, że jedna by dała radę.
Stoją 3 babki obok siebie przy takich rolkach które robią za taki jakby taśmociąg. Jedna trzyma w ręku skaner i skanuje etykietę, druga obok niej a między nimi drukarka do etykiet. No i jak pierwsza zeskanuje skanerem jak na kasie w tesco to drukarka drukuje samoprzylepną etykietę. Następnie druga babka bierze tę etykietkę po prostu przykleja na pudełko na górze.
No i teraz jeszcze 3cia babka która robi za mechanizm przesuwny towarów. Ona po tym jak jedna zeskanuje kod a druga naklei naklejkę to bierze rękami przesuwa metr dalej.
Ręce mi opadły.
Stoją 3 babki obok siebie przy takich rolkach które robią za taki jakby taśmociąg. Jedna trzyma w ręku skaner i skanuje etykietę, druga obok niej a między nimi drukarka do etykiet. No i jak pierwsza zeskanuje skanerem jak na kasie w tesco to drukarka drukuje samoprzylepną etykietę. Następnie druga babka bierze tę etykietkę po prostu przykleja na pudełko na górze.
No i teraz jeszcze 3cia babka która robi za mechanizm przesuwny towarów. Ona po tym jak jedna zeskanuje kod a druga naklei naklejkę to bierze rękami przesuwa metr dalej.
Ręce mi opadły.
,, szliśmy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów